در این مطلب روش تهیه کیک آناناس برگردون آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک آناناس برگردون را به شما عزیزان آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
باترمیلک ۳/۴ پیمانه
برای تهیه باترمیلک (تو ۳/۴ پیمانه شیر ۱ قاشق چایخوری آبلیمو بریزید و بذارید ۱۵ دقیقه استراحت کنه.)
کره آب شده ۱/۲ پیمانه
آب آناناس ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید


مواد رویه:

شکر قهوه‌ای ۱/۲ پیمانه
آب آناناس ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا شکر و تخم مرغ را ۲ دقیقه هم بزنید، بعد کره آب شده، آب آناناس و وانیل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. بعد هم آرد الک شده به همراه بیکینگ پودر و باترمیلک رو به صورت فی مابین در ۳ مرحله اضافه کنید.

برای تهیه مواد رویه کل مواد رو روی حرارت بذارید تا کره آب بشه و شکر توش حل بشه. بهتره از شکر قهوه‌ای رنگ روشن استفاده کنید. شکر قهوه‌ای تیره خوشگل نمیشه و کیکتون حالت سوخته پیدا می‌کنه. البته مزش اصلا بد نمیشه. شکر معمولی هم‌ این زیبایی رو بهتون نمیده و کاملا بی رنگ میشه.

همون طوری که مواد رویه گرم هست رو ته قالب گرد سایز ۱۸ بریزید و آناناس و گیلاس رو ته اون بچینید و مواد آماده رو روی کیک بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه حدودا ۴۵ دقیقه بپزید. بعد از اینکه خنک شد از قالب خارج کنید و نوش جان کنید.

منبع:  آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.