به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیکهای مرمری کیکهایی هستند که در آنها رگههایی از رنگ شکلاتی قرار دارد. امروز دستورالعمل تهیه کیک مرمری نارنجی با رگههای شکلاتی با ترکیب رنگ و طعمی زیبا و فوق العاده را به شما عزیزان آموزش دادهایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: ۲ فنجان
شکر: یک فنجان
آب پرتقال: یک فنجان
روغن: نصف فنجان
تخم مرغ: ۳ عدد
کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: کمی
پوست پرتقال: برای طعم دادن (به دلخواه)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱_مواد مایع را مخلوط کنید، وانیل و رندهی پوست پرتقال را اضافه کنید.
۲_مواد خشک را به جز کاکائو اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید.
۳_ سپس مخلوط را به دو قسمت تقسیم کرده و به یکی از آنها کاکائو اضافه کنید.
۴_ کف قالب را با کره چرب کنید.
کل مخلوط سفید را داخل آن بریزید سپس مخلوط کاکائو را اضافه کنید و با نوک چاقو روی آن را به صورت خطوط شعاع دار بکشید.
۵_ قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کیک کاملا پخته شود.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/