در این مطلب دستور پخت نان تارت خوشمزه مطرح شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان تارت را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر تارت:
آرد: ۲۰۰ گرم یا ۱ پ + دو سوم پ
کره سرد تکه شده: ۱۱۵ گ
تخم مرغ کوچک:۱ عدد
پودر قند: ۶۰ گرم یا حدود نصف پ
وانیل نصف ق چ
نمک: نصف ق چ

طرز تهیه:
کره را تکه‌ای کنید و آرد و پودر قند و نمک را روش الک کنید و یا با غذاساز چند پالس بزنید تا شبیه خرده نان بشه یا مثل من با نوک انگشتان مواد را با هم یکی کنید.


بیشتربخوانید


تخم مرغ را همزده و با وانیل به مواد اضافه کنید و خمیر را جمع کنید.
اگر خیلی چسبنده بود یه کم آرد اضافه کنید.
اصلا ورز ندید وگرنه بعداً سفت و شکننده میشه.
خمیر را بذارین تو کیسه فریزر تا یکساعت تو یخچال استراحت بدید. بعدش خمیر را بین دو تا نایلون با وردنه به ضخامت ۳ میل باز کنید.
با کاتر تکه‌های هایی اندازه‌ی قالب تارت بردارید و توی قالب‌ها قرار بدید. اطراف قالب را زیاد نازک نگیرید، چون بعد از پخت شکننده میشه.
با چنگال خمیر را سوراخ سوراخ کنید و برای اینکه مانع پف زیادی بعد از پخت بشین، کمی حبوبات تمیز بریزین روی خمیر.
البته بهتره اول فویل بذارین، ولی من فویل نداشتم و حبوبات را مستقیم ریختم روی خود خمیر.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار