به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم یک نوع نان شیرین مخصوص صبحانه را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم
شیر یک لیوان
شکر ۴۰ گرم یا ۴ قاشق غذا خوری
مخمر فوری یک ق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
کره ۵۰ گرم
نمک نصف ق چ
اسانس وانیل یکچهارم ق چ
آرد حدود ۴۰۰ گرم (حدود سه لیوان)
طرز تهیه:
نصف شیر ولرم رو با یک ق چ شکر و مخمر در کاسه کوچک بریزید و مخلوط کنید و درپوش بذارید (بیشتر از ده دقیقه نشه)
باقیمانده شیر و شکر تخم مرغ و نمک کره به دمای محیط رسیده و وانیل و مخلوط مخمر رو در کاسهی مناسب بریزید سپس، آرد رو کم کم بیفزایید تا خمیر نرم و مناسبی بدست بیاد
حالا خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده ورز بدید تا صاف و یک دست بشه
و بعد در کاسهای چرب شده قرار بدید رویش را بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید
حالا خمیر رو به چونههای مساوی تقسیم کرده و داخل قالب کنار هم با فاصلهی دو سه سانتی بچینید
روی خمیر رو بپوشانید و بیست دقیقه استراحت بدید
باید حجم خمیر افزایش پیدا کنه
روی خمیر هارو مخلوط زردهی تخم مرغ و شکر و خامه زده و مغز دلخواه بپاشید
در فر گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه بمدت ۳۵ دقیقه (حدودی) چک کنید
منبع: خوشمزه گانی
انتهای پیام/