بهسازی اماکن دامی ،سمپاشی دامداری های ودام ،اجتناب از کشتار غیر بهداشتی و خارج از محیط کشتارگاه باعث کاهش خطر بروز بیماری تب کریمه کنگو می شود .

 عبدی رئیس شبکه شهرستان بشرویه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،  گفت : خوشبختانه تاکنون هیچ موردی از بروز بیماری تب کریمه کنگو که یک بیماری مشترک بین انسان ودام است در شهرستان مشاهده و گزارش نشده است.

او با اشاره به اینکه کنه عامل بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرم سال فعال می‌شود افزود: شیوع این بیماری در فصل گرم سال همزمان با فصل فعالیت ناقل و مخزن بیماری (کنه‌ها) بیشتر مشاهده می‌شود.

عبدی با بیان اینکه برای جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو اقدام‌های پیشگیرانه عبدی در حال انجام است ادامه داد:سم‌پاشی از جمله اقدام‌های پیشگیرانه در برابر شیوع بیماری تب کریمه کنگو محسوب می‌شود.


بیشتر بخوانید: توزیع 286 لیتر سم برای مقابله با تب کنگو در سربیشه


رییس شبکه دامپزشکی بشرویه با بیان اینکه دامداران باید از طریق تشکل‌ها و تعاونی‌ها نسبت به خرید سم و ضد عفونی دام و جایگاه‌ها اقدام کنند یادآور شد: بیماری ویروسی تب کریمه کنگو در اثر تماس با دام آلوده و گوشت آلوده به انسان منتقل می‌شود.

او افزود: ویروس عامل این بیماری با قرار گرفتن گوشت استحصالی از کشتار در پیش سرد به مدت 24 ساعت کاملا از بین می رود.

انتهای پیام / ط آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.