به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علی اکبر لبافی دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: تاکنون بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ پروژه کسب و کار متوسط و خرد در سامانه ویژه اقدامات معینهای اقتصادی به ثبت رسیده است.
او افزود: ۷۰ درصد مسائل و مشکلات موجود باید در سطح ملی حل و فصل شود و ۳۰ درصد باقیمانده نیز سیاستهایی است که باید سطح استان برای پایداری
بنگاههای اقتصادی اتخاذ و اجرا شود، چیزی حدود ۵۰ درصد این مسائل در حوزههای مالیاتی، بیمهای و بانکی هستند و ۵۰ درصد دیگر نیز مجموع عوامل دیگر را شامل میشود.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی ادامه داد: اوایل سال گذشته تعداد
معینهای اقتصادی ۱۰۰ نفر بود و امروز این شمار به ۱۹۷ نفر افزایش یافته و پیش بینی میشود که این تعداد تا پایان سال ۹۹ به حدود ۲۳۰ معین برسد.
لبافی بیان کرد: معینهای اقتصادی باید برنامه خود را برای سال جاری نیز ارائه دهند تا مشخص شود که در خراسان رضوی مقرر است که چه حجم از سرمایه گذاری باید انجام بگیرد و به تبع آن، سهم آورده مردم، حجم اشتغالزایی و ... تا چه میزان برآورد میشود، تاکنون ۶۰ درصد معینها برنامههای خود را ارائه داده اند.
او با بیان اینکه تاکنون همکاری و همیاریهای خوبی توسط معینهای اقتصادی انجام گرفته است، تصریح کرد: مرکز مشاورهای برای ارزیابی توجیه اقتصادی طرحهای معینهای اقتصادی وجود دارد و کارشناسان ما در دبیرخانه نهاد مردمی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به ارزیابی تمامی طرحها از لحاظ سرانههای شغل، سهم آورده و ... اقدام میکنند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی تاکید کرد: در حوزه تعاونی، صنعت و ... نیز کارشناسان این ستاد، بررسیهای لازم را دارند، نکته قابل توجه آن است که باید بر واقعیتهای جامعه متمرکز شد و
سرانههای اشتغال هر بخش اقتصادی باید مشخص شود تا معیشت یک خانوار تامین شود.
انتهای پیام//ف. ح