دانشمندان برای مقابله با اتمسفر سوزان سیاره زهره درنظر دارند کاوشگری با ساختاری متفاوت بسازند که ظاهری مشابه به یک گونه دریایی دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،محققان دانشگاه بوفالو UB اعلام کرده اند مشغول طراحی یک سفینه فضایی به شکل لقمه ماهی دریایی stingray هستند که با دارا بودن ساختاری ویژه می‌تواند به کشف اسرار سیاره زهره بپردازد.

این ایده بخشی ازپروژه Bio-inspired Ray دانشمندان برای سفربه مناطق دارای محیط شیمیایی ویژه در فضاست و با کمک آن می‌توان به مناطق ویژه در فضا سفر و به اکتشاف‌های علمی پرداخت.

کاوشگر فضایی در آزمایشگاه Crashworthiness University دانشگاه بوفالو در دست ساخت است و پس از تکمیل ساخت با حرکت دادن باله‌های خود مانند لقمه ماهی دریایی می‌تواند در اتمسفر فوق العاده اسیدی و دارای باد‌های شدید سیاره زهره سفر کند.
 
 
باله‌های کاوشگر به گونه‌ای طراحی شده اند که با استفاده از آنها می‌تواند برجریان باد سوار شود و به تیم پشتیبانی اجازه کنترل و هدایت خوبی می‌دهد. کارشناسان اعلام کرده اند با بهره گیری از طبیعت به ویژه این گونه دریایی می‌توانند کاوشگری مخصوص برای شناسای سیاره مرموز زهره تولید کنند.

در اتمسفر سیاره زهره باد‌های شدیدی وجود دارند به همین دلیل ارسال کاوشگر به این سیاره یکی از چالش‌های پیش روی دانشمندان است. بر روی کاوشگر پنل‌های خورشیدی نصب خواهد شد که با دریافت نور خورشید شارژ می‌شوند و به این ترتیب به ماموریت خود ادامه خواهند داد.

از این کاوشگر می‌توان برای بررسی اتمسفر سیاره زهره، نظارت و ردیابی الگو‌های آب و هوا و فعالیت‌های آتش فشانی موجود بر سطح این سیاره استفاده کرد.
 

سیاره زهره آهسته‌تر از هر سیاره دیگری درمنظومه شمسی گردش می‌کند. زهره حدود ۲۲۵ روز طول می‌کشد تا به دور خورشید گردش کند. این سیاره حدود ۲۴۳ روز طول می‌کشد تا یک دور به حول محور خود گردش کند؛ بنابراین یک روز در سیاره زهره طولانی‌تر از یک سال است.
بیشتر بخوانید: کاوشگر هایابوسای ۲ به سوی ماموریتی جدید ارسال می‌شود
این گردش آهسته سبب شده است تا سیاره زهره دارای یک نیمه تاریک باشد که برای مدت طولانی از خورشید دور است.

گاوشگر هوشمند که BREEZE نام گذاری شده است می‌تواند برای مطالعه درباره این قسمت اسرار آمیز از سیاره زهره مورد استفاده قرار گیرد. کاوشگر دربازه‌های زمانی می‌تواند با استفاده از پنل‌های خورشیدی، باتری هایش را شارژ و به سوی نیمه تاریک برای مطالعه سطح سیاره پرواز کند.

کارشناسان در نظر دارند از مواد ویژه‌ای برای ساخت کاوشگر استفاده کنند تا بتواند درجه حرارت مهیب سیاره زهره که به ۴۸۲ درجه سلیسیوس می‌رسد و اتمسفر آن که حاوی ابر‌های متراکم از اسید سولفوریک است را تحمل کند.
 

درجه حرارت بالای اتمسفر سیاره زهره به گونه‌ای است که می‌تواند فلز سرب را ذوب کند و به این دلیل مطالعه‌های کمی تاکنون برای سفر به سیاره زهره انجام شده است. دانشمندان امیدوارند با پیشرفت فناوری‌ها بتوانند این فضاپیما را برای سفر به سیاره زهره تا سال ۲۰۲۳ آماده کنند.

منبع:Space
انتهای پیام/

لقمه ماهی به کمک کشف اسرار سیاره زهره آمد!

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۴۰ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
اگه بادهاي شديد داره ديگه نيازي به سلولاي خورشيدي نداره و با يه ژنراتور بادي ميتونه سالها تو فسمت تاريك زهره پرواز كنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۴۹ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
اگه بادهاي شديد داره اين گلايدر ديگه چه نيازي به انرژي خورشيدي داره چون ميتونه با چرخش پروانه بادي انرژي مورد نيازش براي كنترل و وسايل الكترونيكي اش رو تامين كنه
اتفاقا من چندين سال پيش يه طرح دادم كه بوسيله همين پروانه هاي بادي تو توفانها كه كنترل از دست خلبان در ميره گلايدرا بصورت اتوماتيك پرواز كنن تا سقوط نكنن
آخرین اخبار