نظارت ۳۱ اکیپ دامپزشکی بر نذورات تاسوعا و عاشورا در استان همدان

مدیرکل دامپزشکی استان همدان از آماده‌باش ۳۱ اکیپ ثابت و سیار بازرسی بهداشتی دامپزشکی و نظارت شرعی بر کشتار دام‌های قربانی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در این استان خبر داد.

امیرحسین نقی‌پور گفت: با توجه به ذبح دام از سوی هیأت‌های عزاداری و برخی شهروندان به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت‌های نذری و قربانی و تأمین بهداشت عمومی جامعه، اداره کل دامپزشکی استان همدان با هماهنگی‌های به عمل آمده با به‌کارگیری ۷۵ نفر در قالب ۳۱ اکیپ ثابت و سیار شامل ۲۰ نفر دکتر دامپزشک، ۳۸ نفر بازرس بهداشتی گوشت و ۱۷ نفر ناظر شرعی در سطح استان از ساعت ۷ صبح تا ۲ بعدازظهر آماده پذیرش دام‌های نذری و قربانی برای نظارت بر ذبح آن‌ها با رعایت اصول فنی، بهداشتی و شرعی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی به طور رایگان خواهد بود.

او گفت: از شهروندان درخواست داریم با توجه به فصل گرما به منظور حفظ بهداشت محیط و سلامت مصرف‌کنندگان و پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان، دام مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز مورد تأیید دامپزشکی تهیه و تا حد ممکن در کشتارگاه‌های تحت نظارت دامپزشکی کشتار کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: در صورت ذبح دام در منزل اگر هر گونه شک و شبهه‌ای در حین کشتار برای شهروندان به وجود آمد می‌توانند با سامانه ۱۵۱۲ تماس گرفته تا اپراتور راهنمایی لازم را ارائه داده و در صورت نیاز دامپزشکی شهرستان‌ها را نیز به محلی که همشهریان درخواست بازرسی دارند، ارجاع دهد.

نقی پور با تأکید بر اینکه در حین قطعه بندی دام ذبح شده حتماً از دستکش استفاده شود، گفت: در صورت ذبح دام در منزل، گوشت باید به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال از صفر تا چهار درجه نگهداری سپس نسبت به توزیع و مصرف آن اقدام شود.

برچسب ها: ذبح دام ، دام پزشکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.