عشایر اصفهان سالانه ۱۱ هزار تُن گوشت قرمز تولید می‌کنند

مدیرکل امور عشایر استان اصفهان گفت: جامعه عشایر استان اصفهان سالانه حدود ۱۱ هزار تُن گوشت قرمز تولید می‌کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مختار اسفندیاری مدیرکل امور عشایر استان اصفهان افزود: تکمیل زنجیره تولید گوشت قرمز یکی از طرح‌های بزرگ در حال انجام در امور عشایر استان است که این زنجیره تولید به معیشت و درآمد عشایر و اقتصاد کشور کمک می‌کند.

او با اشاره به اینکه سالانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ تُن به تولید گوشت قرمز توسط عشایر استان افزوده می‌شود، ادامه داد: در زمان حاضر بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ هزار تُن کمبود گوشت قرمز در کشور وجود دارد.

مدیرکل امور عشایر استان اصفهان تصریح کرد: براساس تصمیم‌گیری‌های سازمان امور عشایر کشور مقرر شد تا پایان دولت به افزایش ۳۰ هزار تُنی گوشت قرمز در کشور برسیم.

او خاطرنشان کرد: تاکنون تولید هزار تُن از کسری گوشت قرمز کشور از طریق تولیدات عشایر در استان اصفهان محقق شده است.

اسفندیاری اظهارداشت: در چند سال اخیر ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی از صندوق توسعه به حدود یکهزار و ۲۰۰ خانوار پرداخت کردیم که در همین راستا بین ۸۰ تا ۱۰۰ هزار راس بره پرواربندی شده و اکنون وزن بره و گوسفند با وزن بیشتری به بازار کشور عرضه می‌شود.

او بیان کرد: پرواربندی دام هم به نفع عشایر و هم اقتصاد کشور است که خوشبختانه در سال‌های اخیر محقق شده است.

مدیرکل امور عشایر استان اصفهان معتقد است گوشت قرمز تولیدی عشایر به دلیل تغذیه دام عشایر از گیاهان دارویی و تازه مرتع‌ها باید به عنوان یک گوشت ارگانیک ثبت و معرفی شود.

براساس آمار اداره کل امور عشایر استان اصفهان، ۹ هزار و ۶۰۵ خانوار عشایری در استان اصفهان زندگی می‌کنند که این تعداد شامل ایلات قشقایی، بختیاری و عرب جرقویه هستند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.