افزایش همدلی و انسجام در جامعه کار و تولید با توسعه ورزش‌های کارگری میسر می‌شود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: ورزش کارگری یکی از مقوله‌های مهم در جامعه محسوب می‌شود و اهمیت دادن به این بخش می‌تواند در افزایش انسجام و همدلی کارگران در محیط کار نیز موثر باشد.

 خلیل‌احمد سلامی  در نشست با هیات رییسه و مسوولان انجمن های ورزش کارگری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: کارگر باید با وجود مشکلات اقتصادی ضرورت ورزش کردن را حس کند تا بتواند با انگیزه بیشتری به کار کردن بپردازد و اگر این انگیزه در او ایجاد نشود، درگیر آسیب ها و ناهنجاری هایی خواهد شد که باید برای رفع آن بسیار هزینه کند.

وی افزود: در سیستان و بلوچستان بیش از ۲۴۰ هزار نفر بیمه شده اصلی تامین اجتماعی هستند که با افراد تحت تکفل، جمعیت میلیونی را شامل می‌شود.
رییس هیات امنای مجموعه های فرهنگی ورزشی کارگران سیستان و بلوچستان ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ بهسازی مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران شهرستان زاهدان به منظور استفاده از همه ظرفیت این مجموعه در برنامه قرار دارد و همچنین کار ساخت استخر نیز به پایان خواهد رسید تا در دولت سیزدهم، این طرح پس از سالها آماده خدمت رسانی به جامعه زحمت‌کش کار و تولید شود.

ورزش کارگران هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای توسعه اقتصادی است

رییس هیات ورزش کارگری سیستان و بلوچستان گفت: این هیات هم‌اینک در ۳۲ رشته ورزشی فعالیت می‌کند و در سال جدید افزایش دایره شمول رشته های ورزشی و ورزشکاران هدفگذاری شده است.

حسین سعیدیان افزود: اگرچه هیات ورزش کارگری سیستان و بلوچستان از ردیف بودجه اختصاصی برخوردار نیست اما با حمایت تعداد معدودی از واحدهای اقتصادی، سال گذشته رویدادهای مهمی از جمله اولین المپیاد ورزش کارگری و اعزام تیم‌های فوتسال، والیبال و شنا به رقابت‌های کشوری، انجام شد.

وی تاکید کرد: پیگیری و ترویج ورزش کارگران و خانواده‌های این قشر زحمتکش هزینه نیست، بلکه یک نوع سرمایه‌گذاری در ایجاد نشاط و تحرک بخشی بوده که در نهایت توسعه اقتصادی و افزایش تولید در واحدهای اقتصادی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.