اولین مرکز نوآوری کاتالیست کشور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز به کار کرد

با حضور معاون وزیر نفت و رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اولین مرکز نوآوری و فناوری کاتالیست کشور افتتاح شد.

در مراسمی با حضور رهایی سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و مجید عبدوس رئیس دانشکده شیمی و به همت شرکت‌ دانش بنیان سروینو، فعال در حوزه تولید و صادرات کاتالیست، اولین مرکز نوآوری و فناوری کاتالیست کشور در صنعت نفت و گاز در دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد.

نخستین مرکز نوآوری و فناوری میان رشته‌ای صنعت کاتالیست با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مساحتی در حدود ۲۰۰ متر مربع در یکی از ساختمان‌های دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تجهیز و آماده پذیرش تیم‌های دانشگاهی و استارتاپ‌ها در رشته‌های مهندسی و مدیریتی می‌شود.

کاتالیست یکی از صنایع استراتژیک و پیشرفته است و شرکت دانش‌ بنیان سروینو طی یک دهه گذشته ضمن خودکفایی و رفع نیاز داخل، صادرات محصولات پیشرفته و فوق تخصصی کاتالیست را داشته است. این شرکت دانش بنیان، تولیدکننده و صادرکننده انواع کاتالیست‌های مورد استفاده در صنایع پتروشیمی، پالایش نفت و فولاد بوده است.

تولید کاتالیست‌های استراتژیک در سایه همکاری دانشگاه و صنعت

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به راه اندازی اولین مرکز نوآوری کاتالیست در این دانشگاه ابراز امیدواری کرد که همکاری دانشگاه و صنعت منشا تحول در حوزه تولید کاتالیست‌ها شود.

علیرضا رهایی در مراسم افتتاح مرکز نوآوری و فناوری کاتالیست در دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: امروز اتفاق مبارکی رخ داد و مرکز نوآوری به همت یکی از شرکت‌های دانش بنیان با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد.

وی افزود: تعداد زیادی از کاتالیست‌هایی که می تواند منشا تولیدات مهم در صنایع پتروشیمی باشد؛ از سوی این فناوران تولید شده است.

رهایی تاکید کرد: این مرکز با توجه به دستاوردهای دانشی که دارد می تواند تحول آفرینی در صنایع پتروشیمی و صنایع وابسته به آن ایجاد کند.

وی خاطر نشان کرد: امیدوارم همکاری صنعت، دانشگاه و بخش خصوصی منشا تحول در حوزه کاتالیست که از حوزه‌های استراتژیک در صنایع پتروشیمی ایجاد کند.

مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز در این مراسم با بیان اینکه امروز یک روز ماندگار است، اظهار کرد: صنعتگران و دانشگاهیان بیش از گذشته با یکدیگر متحد شده‌اند تا سریع‌تر به تولید محصولات فناورانه بپردازیم.

وی با اشاره به زمینه‌های فعالیت این مرکز در حوزه کاتالیست، اظهار کرد: متاسفانه برخی از این محصولات به مدت ۱۰۰ سال وارداتی بوده است و همتی که در میان جوانان وجود دارد، با در کنار هم قرار گرفتن ظرفیت‌های دانشگاه، صنعت و پژوهش، شبکه منسجمی ایجاد شد تا این محصولات را در داخل کشور به تولید برسانند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار