معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهور:

برخلاف گفته‌های کشور افغانستان، کشت مواد مخدر افزایش پیدا کرده است

زارعی گفت: برخلاف گفته‌های کشور افغانستان مبنی بر کاهش کاشت تریاک، تحقیقات موثق نشان می‌دهد که در این کشور کشت مواد مخدر افزایش پیدا کرده است.

محمد زارعی، معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری نیز در کمیته حقوقی و قضایی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان  گفت: برخلاف گفته‌های کشور افغانستان مبنی بر کاهش کاشت تریاک، تحقیقات موثق نشان می‌دهد که در این کشور کشت مواد مخدر افزایش پیدا کرده است و متاسفانه این کشور در حال تبدیل شدن به قطب مواد مخدر صنعتی است.

وی  افزود: سیاست گذاران کشور‌های غربی به دنبال عادی کردن تولید و توزیع مواد مخدر هستند و بایستی مقامات عالی کشور  برای پیشگیری از عادی کردن این مساله اقدامات لازم را به عمل آورند.

زارعی ادامه داد: معضل معتادان متجاهر به یکی از مسائل و مشکلات عمده استان تبدیل شده است و بایستی مراکز کمپ ماده ۱۶ در کرمان توسعه یابد.

وی بیان داشت: برای  برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر، متاسفانه کشف و شناسایی اموال قاچاقچیان با یک سری خلاء مواجه است و لازم است با هماهنگی دیگر دستگاه‌های متولی، ضربه اساسی به بنیان‌های مالی این افراد وارد شود.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی، رییس کل دادگستری استان کرمان نیز گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۶۵ تن انواع مواد مخدر در  استان کرمان، کشف و ضبط شده است.

وی افزود: استان کرمان در برگزاری مزایده فروش خودرو‌های توقیفی موجود در پارکینگ شورای مبارزه با موادمخدر، از استان‌های شاخص در کشور بوده به نحوی که در مجموع از ابتدای امسال تاکنون،   ۱ هزار و ۶۶۸ خودرو به فروش رفته است.

عالی‌ترین مقام قضائی استان کرمان با اشاره به اینکه بیش از ۲۵۶ میلیارد تومان از محل فروش این خودرو‌ها حاصل شده است، تاکید کرد: اقدامات موثر پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و مقامات قضایی استان  برای شناسایی و برخورد با قاچاقچیان قابل قدردانی است.

وی افزود: بایستی تجهیزات و وسایل کنترل مواد مخدر در مبادی ورودی مانند مرصاد کرمان به روز شود و تحقق این امر نیاز به نگاه و کمک ویژه ستاد مرکزی مبارزه با مواد مخدر دارد.

حجت الاسلام حمیدی ضمن تاکید بر اینکه بایستی در مرز‌ها و استان‌های جنوب شرقی برای مبارزه و پیشگیری از ورود مواد مخدر به کشور سرمایه گذاری شود، بیان کرد: تجهیزات و نیروی انسانی لازم نیز باید در اختیار نیرو‌های فراجا قرار گیرد.

کوروش احمدیوسفی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان در این جلسه گفت: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان در حوزه پیشگیری، با استفاده از یاریگران در دانشگاه ها، مدارس، روستا‌ها و محلات اقدامات ارزنده و شایسته‌ای انجام داده است.

وی  بیان کرد: ۲ هزار و ۴۰۰ طرح یاریگران در استان اجرا شده است و هیئت‌های اندیشه ورز نیز در محلات وظیفه شناسایی مسائل و ظرفیت‌های آن محله را برعهده دارند.

احمدیوسفی افزود: هم اکنون  موجودی جدید خودرو‌های توقیفی در پارکینگ‌های شواری هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ۱ هزار و ۳۷۴ مورد است.

ذوالفعلی نژاد، مدیر کل امور زندان ها، اقدامات تامینی و تربیتی استان کرمان نیز گفت: علی رغم هزینه‌های زیاد برای  راه اندازی کمپ کبوترخان، متاسفانه هنوز این پروژه به اتمام نرسیده است.

وی افزود: بیش از ۵۰ درصد زندانیان در کشور مرتبط با مواد مخدر هستند و بایستی در استان کرمان مانند دیگر استان ها، این مرکز بازتوانی معتادان تکمیل شود و به بهره برداری برسد.
 
علیرضا سوری، رئیس پلیس مبارزه با‌مواد مخدر استان کرمان تصریح کرد: ضربه به بنیان‌های مالی در دستور کار پلیس قرار گرفت و بدین منظور بیش از ۲/۵۰۰ میلیارد ریال پولشویی کشف و ضبط شده است و همچنین سهم استان کرمان ۱۲ درصد از کل کشفیات مواد مخدر در کشور است.

وی بیان داشت: تعداد معتادان متجاهر در استان کرمان ۴۸۵ نفر است و بایستی برای برخورد و جمع آوری با این افراد اقدام موردنیاز صورت گیرد.

در پایان این نشست از ۲ تن از جانبازان نیروی انتظامی مبارزه با مواد مخدر محمدرضا شهسواری و علی عباس بهرامیان قدردانی شد.

 همچنین در این نشست  بخشی دادستان عمومی و انقلاب کرمان و جمعی از مسئولان انتظامی، امنیتی و قضایی نیز حضور داشتند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار