سازمان غذا و دارو به منطقه آزاد ماکو تفویض اختیار می کند

سازمان غذا و داروی کشور در زمینه تفویض اختیارات و وظایف به سازمان منطقه آزاد ماکو اعلام آمادگی کرد.

مدیر کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و داروی کشور در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: این منطقه امکانات خوبی داشته و درصورت تامین پرسنل کافی، آماده تفویض اختیارات و وظایف سازمان غذا و دارو به سازمان منطقه آزاد ماکو هستیم.

دکتر محمود آل بویه با اشاره به اهمیت نظارت بر ورود و تولید محصولات آرایشی بهداشتی گفت: هدف از سفر به منطقه آزاد ماکو بازدید میدانی از صنایع و بررسی مسائل و مشکلات واحد‌های تولیدی و فعالان اقتصادی و نیز تفویض اختیارات به سازمان منطقه آزاد ماکو برای تسهیل در خدمات رسانی است.

وی با بیان اینکه وزیر کشور برون سپاری و تفویض اختیار به مراجع ذی صلاح تاکید دارد افزود: منطقه آزاد ماکو امکانات و تجهیزات خوبی در حوزه نظارت بر محصولات آرایشی و بهداشتی و غذاو دارو دارد و تفویض اختیارات و وظایف این سازمان غذا و دارو باعث رفع بسیاری از مشکلات خواهد شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو نیز با اشاره به واردات روزافزون محصولات آرایشی و بهداشتی گفت: منطقه آزاد ماکو با دارا بودن نیروی انسانی و انرژی ارزان و موقعیت استراتژیک، پتانسیل ایجاد کارخانه‌های خارجی تولید محصولات بهداشتی و آرایشی را دارد.

حسین گروسی با بیان اینکه از سرمایه گذاران حوزه‌های بهداشتی و آرایشی استقبال می‌کنیم افزود: ظرفیت‌های منطقه آزاد ماکو مغفول مانده است و درصورتی که فعالان اقتصادی کشور‌های همسایه با ظرفیت‌های آن آشنا شوند، بدون شک نسبت به تولید باصرفه در این منطقه اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به نظارت دقیق بر عرضه محصولات اورجینال و مقابله با فروش محصولات فیک و تقلبی در منطقه آزاد ماکو گفت: مصرف کنندگان و خریداران می‌توانند با خیال راحت بجای سفر به کشور‌های همسایه برای خرید از این منطقه نسبت به تامین مایحتاج خود اقدام نمایند.

گروسی به ارتقای کیفیت و افزایش نظارت بر محصولات داخلی تاکید کرد و گفت: تبدیل منطقه آزاد ماکو به هاب گردشگری خرید، سلامت و ورزشی از جمله برنامه‌هایی است که با جدیت پیگیری می‌شود.

منطقه آزاد تجاری- صنعتی ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور علاوه بر هم‌مرزی با ترکیه و نخجوان ، همجوار با ارمنستان و منطقه قفقاز بوده و گلوگاه کریدور زمینی شمال و جنوب (رقیب کانال سوئز در خشکی) و نقطه اتصال آسیا و اروپا می باشد. و با توجه به اهمیت مواصلاتی استراتژیکی قفقاز برای ایران، انجام عمده مبادلات و آمد و شدهای تجاری و سیاسی بین ایران و اروپا از این محور می باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.