جریان سکولار به دنبال نابودی تقدس ازدواج است

مشاور سابق وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: تمام تلاش جریان سکولار بر این است که مقدس بودن ازدواج را از بین ببرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، فهیمه فرهمندپور مشاور سابق وزیر کشور در امور زنان و خانواده در ششمین نشست تبیینی گفتمانی «زن و خانواده» با اشاره به تنوع نقش های فعالیتی بانوان نسبت به آقایان گفت: با توجه به این اصل، باید زنان هنر اولویت بندی را در زندگی بیاموزند تا بتوانند نقش‌ها را بر اساس اولویت و اهمیت انتخاب کنند.

او ادامه داد: برای برخی از بانوان این سوال مطرح است که آیا نقش‌های اجتماعی اولویت زن مسلمان است یا خیر؟ در جواب این سوال باید گفت اولویت با ایفای نقش‌های خانوادگی است، البته این جمله بدین معنا نیست که نقش‌های اجتماعی برای زنان دارای اولویت نیست.

فرهمندپور با تأکید بر اینکه ما هر دو نقش خانوادگی و اجتماعی را برای بانوان اولویت می دانیم، گفت: اما نقش‌های اجتماعی اولویت دوم را دارد و نقش خانوادگی اولویت اول، به این معنا که نباید بنا به علت اولویت اول بودن نقش‌های خانودگی، نقش‌های اجتماعی از قبیل تحصیل را به طور کامل کنار گذاشت بلکه باید تلاش کرد که بین اولویت‌ها توازن و مدیریت ایجاد کرد و هنر مدیریت کردن این نقش‌ها یکی از ضروریت‌های امروز جامعه زنان در کشور است.

مشاور سابق وزیر کشور در امور زنان و خانواده با اشاره به جایگاه و محتوای مسائل زنان و خانواده در نظام گفتمانی رهبر انقلاب بیان کرد: اولین اصل در زمینه جایگاه و محتوای مسائل زنان و خانواده نگاه به ازدواج و خانواده به عنوان یک امر مقدس است زیرا وقتی امری مقدس باشد، از صدمه و هجمه‌ها در امان خواهد بود و تمام تلاش جریان سکولار بر این است که مقدس بودن ازدواج را از بین ببرد.

او افزود: نتیجه نگاه به ازدواج به عنوان امری مقدس این است که ازدواج امری اولویت دار به شمار می‌رود، همان طور که در زندگی ما به سایر کار‌های مقدس از جمله نماز خواندن در بین سایر کار‌های روزمره اولویت می‌دهیم.

فرهمندپور در بیان دومین اصل در حوزه خانواده گفت: اصل دیگر مطرح در حوزه زن و خانواده، نگاه به خانواده به عنوان یک هویت دوگانه اخلاقی حقوقی است، موضوعی که ما متاسفانه غالبا در آن لنگ هستیم و خانواده را تک بعدی نگاه می‌کنیم، یا برمبنای حقوقی و یا بر مبنای اخلاقی صرف، در حالی که با هر کدام از این هویت‌ها به تنهایی خانواده بر ریل خوشبختی نمی‌افتد.

او با تبیین سومین اصل در حوزه خانواده گفت: اصل و مبنا سوم در حوزه خانواده این است که باید به دوگانه تشابه و تفاوت زن و مرد توجه کنیم، این تفاوت و تشابه در جایگاهی جنبه تکوینی دارد و در جایگاهی جنبه‌ای تشریعی دارد.

مشاور سابق وزیر کشور در امور زنان و خانواده همچنین گریزی به گزاره‌های قرآنی در امر خانواده زد و تصریح کرد: قرآن می‌گوید باید بین آقا و خانم مودت و رحمت وجود داشته باشد و بر اساس هندسه قرآن باید ابتدا مودت باشد، به این معنا که رفتار محبت آمیز باید باشد و حتی اگر محبت قلبی نباشد، این ابزار احساس محبت را ایجاد می‌کند، پس مودت، رحمت هم به دنبال خود دارد.

او تأکید کرد: من متاسفم که جامعه ما به جامعه‌ای تبدیلی شده که در آن مشکل در ابراز عشق ورزی و مهر ورزی داریم، حتی در مواقعی که به واقع عشق وجود دارد، هنر ابرازش نیست، چه همسر به همسر، چه فرزندان به والدین و بالعکس.

سلسله نشست‌های گفتمانی «زن و خانواده» ویژه بانوان فعال فرهنگی، اجتماعی با حضور اساتید و متخصصان این عرصه در مشهد در حال برگزاری است.

انتهای پیام/ف.ب

فعالیت های اجتماعی یک اولویت برای بانوان است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.