تولید ۲۰۹ میلیونی جوجه یکروزه گوشتی در کارخانه‌های جوجه‌کشی مازندران

 ۲۰۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی پنج ماه امسال در کارخانه‌های جوجه‌کشی مازندران تولید شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری  ، علیرضا عطایی‌نژاد معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت:  ۲۰۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی پنج ماه امسال در کارخانه‌های جوجه‌کشی استان تولید شد که ۱۳۰ میلیون قطعه آن مربوط به مزارع مرغ مادر بوده است.

وی افزود: از این تعداد ۵۱ میلیون قطعه آن در مازندران توزیع و در واحد‌های مرغ گوشتی جوجه‌ریزی شده که تولید ۹۵ هزار تنی گوشت مرغ آماده پخت را به همراه داشته است.

انتهای پیام/آ

تولید جوجه یکروزه گوشتی  در مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار