ساری،

بهره وری 20 برابری محصولات گلخانه ای

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی گفت: با انتقال محصولات آب بر به محیط های گلخانه ای، با کمترین میزان مصرف آب می توان به بهره وری 20 برابری همراه با کیفیت بالاتر محصول دست یافت.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سازمان جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد همزمان با سفر رئیس جمهوری به مازندران طرح های کشاورزی مازندران، در بخش های شیلات، باغبانی، تجهیز و نوسازی زمین شالیزاری، آبیاری تحت فشار و طیور به ارزش 110.2 میلیارد تومان راه اندازی شد.

در این سفر با حضور محمد علی طهماسبی معاون وزیر جهاد کشاوزی، فاز نخست پنج هکتاری گلخانه ای از فضای 20 هکتاری سبزی و صیفی دشت ناز ساری به بهره برداری رسید.

برای افتتاح این طرح به ظرفیت تولید سالانه 2 هزار تن کوجه فرنگی و خیار، 220 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی فاز نخست پنج هکتاری گلخانه ای از فضای 20 هکتاری سبزی و صیفی دشت ناز ساری، به اهمیت استفاده بهینه از منابع آبی در کشور اشاره کرد و گفت: توسعه گلخانه ، نهال سالم و استاندارد و گیاهان دارویی از طرح های مهم و مصوبه اقتصاد مقاومتی دروزارت جهاد کشاورزی است.

وی افزود: برای افزایش بهره وری در مصرف آب یکی از اولویت های مهم وزارتخانه توسعه گلخانه ها و انتقال کشت سبزی و صیفی از فضای آزاد به فضای بسته است.

طهماسبی مساحت کل گلخانه های ایران را 10 هزار و 600 هکتار اعلام کرد و گفت: در یک هکتار فضای گلخانه ای 12 برابر فضای آزاد تولید صورت می گیرد و در واقع به همین میزان در مصرف آب و منابع خاک صرفه جویی می شود و راندمان مصرف آب به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.