پیروزبخت عنوان کرد:

روند کاری سازمان استاندارد از حالت پلیسی خارج می‌شود/ گواهی استاندارد ایران در 70 کشور قابل قبول است

رئیس موسسه استاندارد گفت: تا قبل از سال 2013 به دلیل مسائل سیاسی و به خاطر اینکه نمی‌توانستیم به سازمان ایزو برای حق عضویت پرداختی داشته باشیم به حالت تعلیق درآمده بودیم.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان نیره پیروزبخت رئیس موسسه استاندارد امروز در اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: در گذشته شکلی از موسسه استاندارد اشتباه مطرح شده بود و فعالیتهای این سازمان به عنوان یک موسسه پلیسی شناخته می‌شد اما امروزه روند کاری سازمان استاندارد در حال تغییر است.

وی افزود: سازمان استاندارد به سمتی می‌رود که فعالان اقتصادی این سازمان را به عنوان جزئی از فعالیت‌های اقتصادی خود تلقی کنند.

رئیس موسسه استاندارد ادامه داد: سازمان استاندارد به عنوان سازمانی نظارتی، فرابخشی و حاکمیتی است که سال‌ها به صورت ملی و بین‌المللی فعالیت کرده است.

پیروزبخت تاکید کرد: در زمینه‌های بین‌المللی در سه سال گذشته با توجه به گشایشی که در فضای سیاست بین‌المللی ایجاد شده است برای سازمان ما نیز شرایط بهتری فراهم آمده است.

* به خاطر مشکلات نقل و انتقال پول عضویت ما در ایزو لغو شده بود

وی گفت: تا قبل از سال 2013 به دلیل مسائل سیاسی و به خاطر اینکه نمی‌توانستیم به سازمان ایزو برای حق عضویت پرداختی داشته باشیم به حالت تعلیق درآمده بودیم اما در سالهای اخیر این مشکلات برطرف شده و ما دوباره عضو ایزو هستیم.

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: رتبه ما در سازمان جهانی ایزو اکنون بهبود یافته است و رتبه سی و یکم در سال 2011 به رتبه بیست و هفتم کاهش یافته‌ایم که این دستاورد مناسبی به حساب می‌آید.

پیروزبخت با اشاره به امضای توافقنامه با مجمع اعتبارنامه بین‌المللی گفت: اکنون گواهی سازمان استاندارد ایران براساس این توافق در 70 کشور قابل قبول است.

وی یادآور شد: ارتقای تولید ملی از لحاظ کمی و کیفی و تقویت حضور در مجامع بین‌المللی به عنوان کشوری صنعتی و رو به رشد و مبتنی بر استانداردها از اهداف سازمان ملی استاندارد است.

رئیس سازمان ملی استاندارد روابط سازمان ملی استاندارد با اتاق بازرگانی مناسب ارزیابی و اظهار کرد: عضویت اتاق ایران در شورای عالی استاندارد نشان از این ارتباط مناسب دو بخش استاندارد و اتاق است و ما باید از راهنمایی و همراهی یکدیگر بهره مند شویم.

پیروزبخت اظهار داشت: از سال 1390 که استاندارد از موسسه به سازمان تبدیل شده است وظایف آن نیز گسترش یافته و از بخش خصوصی و مردم بیشتر بهره گرفته شده است.

وی برای توضیح بیشتر گفت: در ازای یک کارشناس در سازمان ملی استاندارد 20 کارشناس از خارج از سازمان به عنوان بازوی ما فعالیت می‌کنند و ظرفیت اساتید دانشگاه نیز به عنوان کارشناس سازمان استاندارد استفاده می‌شود.

رئیس موسسه ملی استاندارد از تغییر روند امور کاری این سازمان در سه سال اخیر خبر داد و اظهار کرد: راه جدیدی را پیش گرفته‌ایم و به دنبال آن هستیم که یک ناظری آگاه برای جامعه به جای یک پلیس مطرح باشیم به طوری که حضور ما یا عدم حضور ما باعث رعایت استانداردها شود.

پیروزبخت در ارتباط با موازی کاری‌های احتمالی میان برخی از سازمانهای دولتی گفت: جلساتی با سازمان دامپزشکی و سازمان غذا و دارو برای حل این مشکل داشتیم و براساس قانون جدید سازمان استاندارد که در حال بررسی و تصمیم است بسیاری از این مواد و موازیکاریها اصلاح می‌شود.

وی در ادامه صحبت‌های خود درباره موضوع تولید غذای حلال در کشور گفت: پس از کش‌و قوسهای فراوانی که در عرصه ملی داشتیم قانون عضویت سازمان استاندارد در موسسه استاندارد و اندازه‌شناسی کشورهای اسلامی در سال گذشته به تصویب مجلس رسید و هیئت دولت، شورای سیاستگذاری در واکاوی تجارت محصولات حلال تشکیل شد.

رئیس سازمان ملی استاندارد  تاکید کرد: سازمان استاندارد اکنون به عنوان دبیرخانه شورا و وزیر صنعت به عنوان رئیس این شورا انتخاب شده است که ما پیشنهاد کردیم اتاق ایران نیز مسئولیت کمیته تجارت آن را برعهده بگیرد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار