مشهد؛

تولید بیش از 94 هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضوی

رئیس اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از تولید 94 هزار تن گوشت مرغ در کشتارگاه های این استان از ابتدای سال جاری خبر داد.

تولید بیش از 94 هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضویبه گزارش گروه استان های باشگاه خبزنگاران جوان از مشهد،  جعفر عطارباشی گفت: دامپزشکی  خراسان رضوی براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی دارد.

جعفر عطارباشی ادامه داد: از جمله این اماکن، کشتارگاه های طیور است که طی 8 ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 423 تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم کردن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.

او، طیور کشتار شده در کشتارگاه های استان را طی مدت یادشده، بیش از 50 میلیون قطعه دانست و افزود: تمامی 15 کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر رده های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.

رئیس اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به اینکه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه شوند؛ گفت: در هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.

شهروندان می توانند در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.
انتهای پیام// ف ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار