اصفهان؛

عشایر چادگان سالانه 300 تن شیر و 400 تن گوشت تولید می کنند

رئیس امور عشایری چادگان گفت: 300 تن شیر و 400 تن گوشت قرمز در سال توسط عشایر این شهرستان تولید و به بازار عرضه می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مسعود موحدی افزود: شهرستان چادگان یکهزار و 250 خانوار عشایری دارد که بیشتر درآمد آنها از محل دامداری و دامپروری است.
وی اظهار کرد: عشایر چادگان همچنین محصولات لبنی دوغ، ماست، روغن، کشک و قارا تولید و به بازارهای استان اصفهان عرضه می‌کنند.
موحدی با تاکید بر ضرورت بیمه کردن دام عشایر اظهار کرد: این کار باعث می شود تا آنها هنگام بروز حوادث از مزایای بیمه بهره‌مند شوند.
رئیس امور عشایر چادگان به طرح‌های پیش‌بینی شده برای سال آینده اشاره کرد و گفت: آبرسانی به مجتمع‌های عشایرنشین باغ ناظر، چشمه گرداب و کوگانک در صورت تخصیص اعتبار، انجام خواهد شد.
موحدی با اشاره به برخی مشکلات عشایر از جمله نبود آب کافی در مسیرها و گرمای مسیر قشلاق گفت: اداره امور عشایر خود را موظف می داند تا دهم مهر به عشایر آبرسانی داشته باشد.



انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.