شیراز؛

پخت آش نذری 80 تنی در شیراز

80 تن آش نذری در شیراز طبخ می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمد اسدی مسئول اجرایی کانون فرهنگی مذهبی امام هادی (ع) شیراز گفت: برای پخت این آش یک‌ هزار و 500 کیلوگرم نخود، 300 کیلوگرم پیاز و 150 کیلوگرم پیازداغ، چهار هزار کیلوگرم تره، 2 هزار و 500 کیلوگرم لوبیا، 30 حلب 17 کیلویی روغن، 4 هزار و 500 کیلوگرم برنج، یک‌ هزار و 500 کیلوگرم عدس 120 کیلوگرم ترخون خشک، 150 کیلوگرم زرچوبه، فلفل و ادویه‌ استفاده می شود.
وی ادامه داد: این آش هر ساله به مناسبت شهادت حضرت رسول (ص) و امام حسن مجتبی (ع) پخته می شود.
انتهای پیام/ن

برچسب ها: پخت ، آش نذری ، فارس ، شهادت ، شیراز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.