گیلان؛

جشنواره غذاهای محلی و صنایع دستی بومی

دومین جشنواره غذای محلی و صنایع دستی بومی امروز در روستای عنبران آستارا برگزار شده بود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی آستارا با اعلام این خبر گفت: در این جشنواره 60 نوع غذا، دسر و شیرینی و همچنین 7نوع صنایع دستی این شهرستان در 5 غرفه به معرض نمایش و فروش گذاشته شد.
امیری نژاد افزود: 250 شهروند و مسافر از جشنواره غذاهای محلی و صنایع دستی آستارا دیدن کردند.
وی خاطرنشان کرد: فسنجان معروف ترین غذا و گلیم معروف ترین صنعت دستی بود که در این جشنواره عرضه شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آستارا اعلام کرد: در دومین جشنواره غذاهای محلی و صنایع دستی آستارا برای استفاده بهینه از وقت یک غرفه برای ثبت اطلاعات شهروندان در سرشماری عمومی نفوس و مسکن در نظر گرفته شد.
شهرستان مرزی آستارا که در شمال غربی گیلان قرار دارد با داشتن جاذبه های گردشگری نظیر حیران، سواحل دریا، تالاب استیل و آق و بازارچه مرزی سالانه پذیرای بیش از 6 میلیون گردشگر داخلی و ۸۰۰ هزار گردشگر خارجی است.


انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.