گیلان؛

جشنواره غذاهای محلی در فومن

جشنواره غذاهای محلی گیلان در فومن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ مسئول برگزاری جشنواره غذاهای محلی گیلان با اعلام این خبر گفت: در این جشنواره که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و به مناسبت سالروز میلاد حضرت معصومه (س) برگزار شد، 30 نوع غذای محلی به نمایش درآمد.

فاطمه بیابانی افزود: باقالی خورشت، فسنجان، آلو مسما و ترش تره از معروف ترین غذاهای محلی است که در جشنواره غذاهای محلی گیلان ارائه شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حاشیه این جشنواره نمایشگاه صنایع دستی گیلان نیز دائر شد.

مسئول برگزاری جشنواره غذاهای محلی گیلان گفت: در این نمایشگاه 500 قطعه صنایع دستی نظیر حصیر، گلیم، انواع عروسک های دست ساز و تابلوهای زینتی به نمایش گذاشته شد.



انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.