کرمانشاه؛

روز جهانی غذا فرصتی برای ارتقاء فرهنگ سلامت جامعه

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در روز جهانی غذا تمامی کارخانجات تولید مواد خوراکی، ارگانهای ذی ربط و مسئولین فنی باید به درستی نقش آفرینی کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ امید عبدی  گفت: هدف همه ما ایمنی غذا و ارتقاء فرهنگ مردم است، باید اطلاع رسانی درست انجام شود و آموزش های لازم  و مناسب براساس شعار سال آماده شود.


وی با تاکید بر لزوم آموزش به اقشار محروم جامعه افزود:گروه های محروم با سطح اقتصادی ضعیف  دسترسی کمتری به آموزش های مختلف دارند به همین منظور ما باید برنامه جامع  آموزشی در زمینه های مختلف و الگوسازی چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای را برای آنها تدارک ببینیم.

انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار