اهواز؛

روز جهانی غذا

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در نشست صبحانه سالم به مناسبت روز جهانی غذا گفت: زنگ خطر مصرف بی رویه غذاهای فست فودی و مصنوعی در کشور به صدا در آمده است.

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، داود سلمانپور، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول  با بیان اینکه افزایش تولید مواد غذایی مصنوعی و فست فود در کشور موجب افزایش گرایش مردم به مصرف این نوع غذاها شده افزود:مصرف این نوع غذاها سلامت افراد را تهدید می کند.

وی تولید محصول سالم را لازمه سلامت جامعه دانست و بیان داشت: سلامت هر فرد ارتباط مستقیم با مواد غذایی دارد که مصرف می کند لذا باید در مصرف مواد غذایی دقت کرد چرا که شاخص خود مراقبتی توجه و دقت در مصرف غذایی است.

سلمانپور اظهار کرد:موضوع غذا و تولید مواد غذایی سالم که به سلامت افراد ارتباط مستقیم دارد مسئله ای فراتر از یک وزارتخانه است و نیازمند تلاش همه دستگاههای اجرایی است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت:اگر بخواهیم از صف بلند بیماری ها بکاهیم باید با پرهیز از مصرف غذاهای مصنوعی و فست فود ، در تغذیه خود تغییر کیفی ایجاد نماییم.

وی در ادامه به تشریح ویژه برنامه های هفته جهانی غذا در این شهرستان پرداخت و تصریح کرد: برپایی نمایشگاه صنایع غذایی شمال خوزستان و تجلیل از صنایع غذایی برتر منطقه از جمله برنامه های این هفته در دزفول می باشد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.