یاسوج؛

صادرات 250 نوع نان صنعتی به عتبات عالیات

مدیرعامل مجتمع غذایی کوبودنای یاسوج از صادرات 250 نوع نان صنعتی از استان کهگیلویه و بویراحمد به عتبات عالیات خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ اصحاب رسانه استان امروز از واحد تولید نان صنعتی کوبودنای شهر یاسوج بازدید کردند.

بهرام باقری مدیرعامل مجتمع غذایی کوبودنا در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران با اشاره به صادرات نان استان به خارج از کشور گفت: صادرات نان صنعتی به خارج از استان در دستور کار قرار دارد که اولین صادرات نان استان به کشور عراق و شهرهای شیعه‌نشین و عتبات عالیات انجام می‌شود.

مدیرعامل مجتمع غذایی کوبودنا با اشاره اینکه 250 نوع نان تولید می‌کنیم که در سبد غذایی افراد در داخل و خارج کشور قرار می‌گیرد تصریح کرد: اولین شعبه بیرون استانی این واحد شهریور ماه در یاسوج راه‌اندازی می‌شود.

باقری تصریح کرد: در خصوص کیفیت نان بسیار تلاش داریم که با آخرین تکنیک‌ها نان‌های صنعتی در استان تولید کنیم و این کار را برای ذائقه‌های مختلف با شعار تغذیه و سلامت و با استفاده از مواد اولیه با برند سلامت در دستور کار داریم.

وی اضافه کرد: اولین واحد تولید نان صنعتی در کشور هستیم که مزرعه و کارخانه از آن خودمان است و با استفاده از گندم و آرد بومی نان حجم شده تولید می‌کنیم.

وی تصریح کرد: اولین کاری که انجام دادیم راه‌اندازی کارخانه آرد بود که از سال 75 کارخانه آرد آبشار گستر را با حضور 150 نخبه علمی و دانشگاهی راه‌اندازی کردیم و قریب 20 سال است که در راه سلامت مردم گام برمی‌داریم.

باقری تصریح کرد: این واحد تولید نان صنعتی سومین فاز از کارخانه آرد بود که با حضور معاون رئیس‌جمهور راه‌اندازی شد و برای جلوگیری از خام فروشی و ایجاد صنایع تبدیلی این کار انجام شد که در کنار تولید آرد صنایع تبدیلی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: مجتمع غذایی کوبودنا نخستین شرکت دانش‌بنیان مواد غذایی در کشور است که برای دو نوع بیماری دیابت و بیماری گوارشی نان‌های مخصوص تولید می‌کند.

باقری ادامه داد: برای بیماران دیابتی تولید نان‌های مخصوص را داریم و برای اینکه 14 هزار بیمار دیابتی در استان داریم خودمان بنیانگذار انجمن دیابت در استان کهگیلویه و بویراحمد خواهیم شد.

مدیرعامل مجتمع غذایی کوبودنای یاسوج گفت: صادرات 250 نوع نان از یاسوج به عتبات عالیات در دستور کار قرار دارد و در زمینه بیماری گوارشی تولید نان‌های پروبیوتیک را برای مقابله با بیماری‌های گوارشی داریم.

باقری در پایان از راه‌اندازی پروژه تحقیقاتی نان دارویی در استان خبر داد و ادامه داد: با حضور نخبگان از گیاهان دارویی نان تولید می‌شود.


انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.