؛ سردار حسین ساجدی نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ در مراسم آغاز به کار پلیس نامحسوس امنیت اخلاقی که امروز(دوشنبه) برگزار شد در رابطه با نحوه اجرای این طرح اظهار داشت: بحثی که امروز مطرح است در رابطه با موضوع ناهنجاریهای اجتماعی در حوزه اخلاقی است که نیازمند توجه و اهتمام ویژه از سوی پلیس انتظامی تهران بزرگ است.
وی افزود: ناهنجاریهایی در برخی از حوزهها در چند سال اخیر موجب خدشه دار شدن عفت عمومی و امنیت اخلاقی جامعه شده است و بر این اساس تلاش پلیس برای برخورد با این ناهنجاریها در سالهای اخیر بیشتر شده است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: در بحث امنیت اخلاقی و برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی در جامعه 26 دستگاه وسازمان باید اقدام کنند اما علی رغم این فقط چند دستگاه از جمله پلیس،دستگاه قضایی و چند سازمان مربوطه وارد عمل نمیشوند.
سردار ساجدی نیا تصریح کرد: مردم به علت اینکه نیروی انتظامی و پلیس عهدهدار کارهای عملیاتی در سطح جامعه است به منظور برخورد با این آسیبها و ناهنجاریها در جامعه از ما انتظار رسیدگی و برخورد قانونی جدی دارند.
وی افزود: البته در چند سال اخیر برخی از نهادهای مردمی برای برخورد جدی با این قبیل ناهنجاری اجتماعی با نیروهای انتظامی و پلیس همکاریهای خوبی را داشتهاند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: با توجه به توان پرسنل انتظامی برنامهریزیهای مناسبی را برای برخورد و کاهش این قبیل آسیبهای اجتماعی در سال 95 با هماهنگی مجموعه قضایی برنامه ریزی انجام دادیم.
سردار ساجدی نیا در ادامه تصریح کرد: 7 هزار نفر نیروی به کار برده شده در این طرح از ماموران و پلیس نامحسوس امنیت اخلاقی هستند.
وی افزود: همه این نیروها از کادرهای آموزش دیده و آشنا با روابط قانونی بوده که توسط تمام مجموعههای ذیربط صلاحیت آنها تائید شده است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: یکی از دغدغههای اصلی مردم در سطح جامعه وجود این ناهنجاریهای اخلاقی است و بدین منظور باید برنامهریزیهایی توسط مجموعه پلیس امنیت به ویژه امنیت اخلاقی انجام گیرد تا اقدامات قانونی و مناسب به عمل آید.
سردار ساجدی نیا تصریح کرد: ناهنجاریهایی که امروز به عنوان دغدغه اصلی مردم در سطح شهر مطرح است از قبیل آلودگیهای صوتی، مزاحمت نوامیس، کشف حجاب و حرکات خطرناک در حوزه رانندگی که مردم انتظار برخورد قانونی جدی پلیس با آن را دارند.
وی گفت: بنابراین به همین منظور همکاران انتظامی با مشاهده هر گونه ناهنجاری در چهار حوزه آلودگیهای صوتی، حرکات خطرناک در حوزه رانندگی، کشف حجاب و مزاحمت نوامیس برخورد لازم و قانونی را با متخلفان انجام خواهند داد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پرسنل انتظامی سریعا توسط سیستم پیامکی که در اختیار دارند به مراکز امنیت اخلاقی مشخصات فرد خاطی را اطلاع داده و در موعد مقرر با فرد متخلف تماس گرفته شده و به یکی از مجموعههای امنیت اخلاقی برای بررسی پرونده دعوت به عمل خواهد آمد.
سردار ساجدی نیا بیان کرد: نیروی انتظامی تهران بزرگ با عزم راسخ خود سعی در انجام این ماموریت برای برخورد با متخلفان امنیت اخلاقی دارد و در این زمینه هیچ محدودیتی برای همکاران آقا و خانم در حوزه برخورد با متخلفان وجود ندارد.
وی تاکید کرد: قطعا با اجرای این طرح وضعیت خوبی در زمینه اخلاقی جامعه ایجاد خواهد شد و احساس امنیت مسئلهای که از خود امنیت مهمتر است در بین مردم افزایش یافته و به طور جدی با ناهنجاریها برخورد خواهد شد.
*کار پرسنل امنیت اخلاقی به صورت تماس تلفنی و پیامکی است
سردار حسین ساجدی نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ در حاشیه مراسم آغاز به کار پلیس نامحسوس امنیت اخلاقی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از موضوعات مهمی که امروز دغدغه مردم است بحث عفت و ناهنجاریهای اخلاقی است که در بحث امنیت اخلاقی مردم از پلیس انتظار برخورد قانونی و جدی از مردم را دارند.
وی افزود: نیروی انتظامی تهران بزرگ سعی دارد تا با استفاده از پرسنل خود ضمن انجام ماموریتهای ویژه از آنها در این زمینه نیز کمک گرفته وبا متخلفان برخورد قانونی کنند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: در طول دو سال گذشته برخی ناهنجاریهای اجتماعی را در سطح جامعه رصد کردیم و چهار مورد از آنها را که شامل چهار حوزه آلودگیهای صوتی، حرکات خطرناک در حوزه رانندگی، کشف حجاب و مزاحمت نوامیس را انتخاب کرده و برای برخورد با آنها اقداماتی را در نظر گرفتهایم.
سردار ساجدی نیا در ادامه تصریح کرد: پرسنل انتظامی در زمان مشاهده این جرایم با ارسال مشخصات فرد خاطی توسط سیستم پیامکی به مراکز پلیس امنیت اجتماعی اقدام خواهند کرد و در زمان مناسب با فرد خاطی تماس گرفته و دعوت به عمل میآورد.
وی افزود: اگر شماره تلفن و آدرس ارائه شده به پلیس امنیت اخلاقی توسط فرد خاطی اشتباه و یا مخدوش باشد جزء پرونده و تخلفات او ثبت شده و در زمان فروش خودرو با آن برخورد و شناسایی خواهد شد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: نیروهای انتخابی در مرحله اول اجرای این طرح 7 هزار نفر از پرسنل و کادر آموزش دیده و ضابطهمند هستند که توان عملیاتی این کار را داشته و توسط مجموعه پلیس تائید شده است و بر اساس قانون عمل خواهند کرد.
وی در رابطه با کنترل نامحسوس بیان کرد: بحث عمده نیروی انتظامی برخورد محسوس با متخلفان است که مسئول برخورد با جرایم نامبرده به صورت مستقیم و با لباس پلیس و با داشتن حکم قانونی عمل خواهند کرد.
سردار ساجدی نیا در ادامه گفت: در بحث برخورد نامحسوس نیروی انتظامی با افراد متخلف پرسنل به صورت غیر مستقیم و نامحسوس عمل کرده و فقط پیامک مشخصات فرد خاطی را ارسال خواهند کرد و حق هیچ گونه برخوردی را با وی ندارند.
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ اظهار داشت: در طول این چند سال تمامی اقدامات نیروی انتظامی در برخورد با آسیبهای اجتماعی در راستای ضوابط قانونی بوده و دستورالعملهای اجرایی ما به همراه یک پیوست قانونی انجام میشود.
وی در رابطه با برخورد با متخلفان رانندگی افزود: در حوزه برخورد با رانندگان متخلف در شب نیز انواع تستها به خصوص تست الکل و مواد مخدر را اجرا میکنیم و درطرح امنیت اخلاقی نیز در چهار حوزه نام برده با رانندگان متخلف برخورد جدی خواهد شد.
سردار ساجدی نیا تصریح کرد: ماموران نامحسوس امنیت اخلاقی در سطح شهر تهران با داشتن سیستم پیامکی تخلفات انجام شده را به مراکز پلیس امنیت اطلاع داده و توسط تلفن همراه خود اقدام به فیلمبرداری از رانندگان متخلف خواهند کرد.
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در رابطه با اجرای این طرح در سایر شهرهای کشور نیز اظهار داشت: مرحله اول اجرای این طرح در استان تهران بوده و به زودی در سایر شهرهای کشور در صورت مشاهده نتیجه مناسب اجرایی خواهد شد.
وی افزود: نحوه کار پرسنل امنیت اخلاقی در زمینه برخورد در چهار حوزه نامبرده به صورت تماس تلفنی و پیامک بوده است.
سردار ساجدی بیان کرد: نحوه تعیین میزان جرایم متخلفان توسط مراجع قضایی مشخص شده و با افراد خاطی برخورد قانونی میشود.
برای دیدن تصاویربیشتر اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام/
فرهنگ سازی در تمام رده های سنی قابل آموزش↞آگاهی و آموزش دادن و گفتمان سازی چیستی و چرایی و چگونگی پوشش و حجاب مناسب ٬ تشکیل کرسی های آزاد اندیشی برای اثبات فرهنگ اسلامی و ایرانی و نقد فرهنگ های فاسد غربی
- فرهنگ سازی از ↞خانواده ٬مدرسه٬دانشگاه٬مسجد ها و هیئت ها ٬پایگاه های بسیج٬ برگزاری نمایشگاه مرتبط ٬رسانه ها٬شخصیت های سینمایی و ..... هزاران فعالیت و موقعیت برای فرهنگ سازی.
قدم اول فرهنگ سازی هستش ٬اگر نتیجه ندادکه غیر ممکنه بی نتیجه باشه. همراهی این طرح ها در کنار فرهنگ سازی بسیاری عالیه و بازده خواهد داشت.
مخاطب گرامی که داری میخونی انصافا خود من و شما چقد در فرهنگ سازی فردی و اجتماعی دغدغه داریم و تلاش می کنیم؟
حالا باید بشینیمو شاهد آدمایی باشیم که از این فرصت سو، استفاده میکنند و خودشونو پلیس مخفی معرفی میکنن! یا پیامکایی که مردمو به گوشه کنار بکشونن و ازشون پول بگیرن و یا با آبروشون بازی کنن!
کار پلیس ما همیشه باعث افتخار بوده اینبار این رفتار منو شگفت زده کرد!
امیدوارم مسولین تجدید نظر کنن
کاش هنوز شروع نشده متوقفش کنن و این همه مردم به جون هم نندازن
توشهر ما هر نوع مواد مخدری
هر نوع اسلحه ای
هرنوع مشروبی که دلت بخواد هست
ایکاش یه طرحیم برای جمع آوری اینا بدن
خسته شدیم از دهن کجیهایی به اسم ازادی و...
این هم یه مشکله و هر کسی باید برای حل اون تلاش کنه اگه اموزش و پروش کاری نمیکنه دلیل نمیشه پلیس هم کاری نکنه وجدانا اگه می تونستید نظر خدا رو در مورد پوشش جامعه بپرسید چه جوابی میشنیدید
کمی انصاف داشته باشید.
خدا میفرماید لا اکراه فی دین
کم خلافیای الکی داشتیم حالا ثابت کردن ایم موضوع ها هم اضافه شد
سردار عزیز یکم مرحمت بفرمایین غث 200-300 تا ازین پرسنل خدوم رو توی کلانتری ها استخدام کنین حواسشون به محله ها و خونه ها و مردم بشه بلکه یکم دزدی کم بشه اینهمه ماشین خالی نکنن خونه خالی نکنن.بنظر شما صدای موسیقی واسه جامعه ضرر داره یا بالا رفتن از دیوار مردم و کیف قاپی؟ کاش تو موارد دیگه هم انقدر قاطع برخورد میکردین . قاتلا و تجاوزگرا و دزدارو ول کردین ۷۰۰۰ نفر نیرو فرستادین واسه بی حجابا؟؟!!!!!! جای تاسف داره
به جای افزایش نیروهای نظامی، فرهنگ و وضعیت اجتماعی و اقتصادی جامعه را سر وسامان دهید این مشکلات برطرف میشه . به جای پاک کردن صورت مساله لطفا پیشگیری و درمان ریشه ای کنید .
چراامثال شما یک نیاز را بابهانه کردن یک نیاز دیگه سرکوب میکنید اخه هرچیزی سرجاش مبارزه با دزدی لازمه با بی حجابی والودگی صوتی هم همین
وقطعا چون خدا هم غیور است و از حیا وحجاب راضیست شما موفقید
نیروی انتظامی تشکر
تازه شایدم باج بگیره فیلمتو پخش نکنه
واقعا کار اشتباهیه.عواقب بدتری داره
شه فقط با فرهنگ سازی نه با زور
شما بگوته ازادی کجاس
سالهای قبل که عفت وحیا بیشتر بود ایا امنیت بیشتر نبود؟
خوب از این به بعد تکلیف ما چیست و به کی اعتماد کنیم
اینو میگن لقمه وارونه گزاشتن در دهان
وضعیت اقتصادی رو درست کنید اون خودش حل میشه . کی از خودفروشی خوشش میاد آخه
فقط آدمو از خدا و پیغمبر و اسلام و حجاب زده میکنه این کار
باعث میشه خیلی ها نسبت به آدم های مذهبی گارد بگیرن
باورم نمیشه این همه بی فکر کار کردن رو
ولی پیشگیری بهتر از درمانه
شاید. درمان دیگه جواب نده
پس باید پیشگیری کنیم
متاسفانه جامعه خیلی خراب شده.براحتی به انواع خلافا میشه دسترسی داشت.
نیروی انتظامی بجای برخورد با مزاحمین نوامیس خودش به نوعی با این کارا مزاحم نوامیسه
دریغ از یک ذره مدیریت
فردا هرکسی هرغلطی کرد کاری باهاش نداشته باشیم چون مزاحمت میشه براشون
پلیس مزاحم مردم نیست مزاحم فاسداس
اره توكتاب خداهم بهش اشاره شده.
قابل توجه "عقیده و تفکرات مردم رو نمیشه عوض کرد "
فقط کارشون شده به جا اموزش و تربیت جوانان و فرهنگ سازی
گیر دادن به جونا بدبخت
عقاید و ارزش هایشانچنین ایثارها و فداکاری هایی می کردند حق نداشتیم در برابر ارزش ها اونا بی احترامی کنیم .
پلیس وظیفه اش مبارزه با مظاهر فساده نه کارش فرهنگ سازیه نه
به دلیلش کارداره ووظیفه اش راهم داره انجام میده
یا برن افراد فقیرو شناسایی کنن و کمکشون کنن.
یا بچه های کار رو شناسایی کنن و بفرستنشون سر کلاس درس،
به خدا مهمترین مشکلات جامعه ما ایناست، واقعا اینقدر فهمیدن این موضوع سخته?
وظیفه پلیس همینه که داره انجام میده ودستش درد نکنه