شیر گرم یا سرد؛ کدامیک برای صبحانه بهتر است؟

مزاج شیر سرد است و در جهت استحکام و تقویت اعضای بدن بسیار مفید است.

دکتر نیستانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان  گفت: شیر سرشار از املاح و ویتامین‌های مختلفی است که به خاطر وجود مواد تشکیل دهنده‌ و کلسیم بالای آن نوشیدنی بسیار سالم و مقوی در جهت تقویت و استحکام استخوان‌های بدن و همچنین دندانهای فرد مصرف‌کننده است.

وی بیان کرد: با مصرف روزانه و منظم شیر می‌توان از ابتلا به بیماری‌هایی همچون دیابت نوع دوم، سکته مغزی و بیماری‌های قلبی_ عروقی و کلسترول بد خون جلوگیری کرد.

این متخصص با بیان اینکه مزاج شیر سرد است، افزود: شیر به خاطر املاحش برای از بین بردن چین و چروک پوست و جوان ماندن پوست صورت و همچنین برای لاغری و تناسب اندام بسیار مفید و سودمند است، به طوری که این ماده غذایی را می‌توان جایگزین وعده شام نمود تا از چاقی رها شویم.

نیستانی ادامه داد: مصرف مداوم و با برنامه شیر سبب کشش عضلات، استخوان‌سازی، مقاومت لثه و آرام‌بخش است و همچنین برای داشتن موهایی با ریشه قوی و ناخن‌های سالم و غیرشکننده مصرف شیر را باید در سرلوحه کار خود قرار داد.شیر باعث سم‌کشی میکروب‌های روده بزرگ، معده و سیستم گوارشی بدن می‌شود.

وی در پایان گفت: شیر حاوی ویتامین‌هایی چون امگا 3 و کلسیم است و به عنوان یک نوشیدنی در وعده صبحانه به تقویت حافظه و انرژی بدن کمک شایانی می‌کند.

وی در پایان افزود: افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می‌برند، بهتر است شیر را ولرم در وعده صبحانه مصرف کنند و از آنجایی که شیر مزاج سردی دارد بهتر است آن را ابتدا گرم و سپس میل کرد.همچنین، برای از بین بردن باکتری‌های موجود در شیر (تب مالت) پزشکان توصیه می‌کنند آن را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

برچسب ها: شیر ، صبحانه ، مزاج ، ویتامین ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۸
United States of America
سعید
۲۲:۰۲ ۲۷ آبان ۱۳۹۶
من ۱۷۰:قدمه ۲۰ سال سنمه میخوام در کنار سایر تمرینات کششی شیر رو بخورم ببینم تاثیر داره بر افزایش قدم به نظر شما ایا تاثیر داره ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵
من شیر رو گرم میکنم و میخورم
ایا فرقی با شیر سرد داره مثلا شیر سرد بهتره یا شیر گرم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۸ ۰۴ آبان ۱۳۹۴
باتشكر از مطالب خوبتون ولی در مورد جوشاندن شیر تازه هنگامی که شیر به نقطه جوش رسید 3 الی 5 دقیقه در حالت جوش باقی بماند کافیست تا هم باکتریهایی مثل بروسلا از بین بروند و هم ویتامینها و املاح شیر از بین نروند.
آخرین اخبار