در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

واکنش امینی به انتقادات سرشار

مرسوم است که نویسنده هایی که جایزه نگرفته و برگزیده نشده اند، عصبانی شوند اما این کار جوانترهاست و از محمدرضا سرشار انتظار نمی رود.

اسماعیل امینی عضو هیئت مدیره بنیاد شعر و ادبیات داستانی در واکنش به اعتراض محمدرضا سرشار نسبت به نحوه انتخاب برگزیدگان جایزه جلال آل احمد به خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  گفت: هرچند که من در حوزه ادبیات داستانی تخصصی ندارم اما می دانم این مرسوم است که نویسنده هایی که جایزه نمی گیرند و برگزیده نمی شوند، عصبانی شوند اما این کار جوانترهاست و از محمدرضا سرشار انتظار نمی رود. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به ادعای سرشار نسبت به توانایی انجمن قلم ایران برای برگزاری جشنواره هایی که برگزاری آن ها به بنیاد شعر و ادبیات داستانی سپرده شده، اظهار داشت: بنیاد شعر و ادبیات داستانی هیچ وقت مدعی نبوده که فقط خودش می تواند جوایز و  جشنواره های ادبی را برگزار کند و هرنهاد دیگری نیز توانایی برگزاری این محافل ادبی را دارد بنابراین بیان ادعا نسبت به توان برگزاری این جوایز و جشنواره ها حرفی کودکانه است. 

این عضو هیئت مدیره بنیاد شعر و ادبیات داستانی افزود: این طبیعی است که هر برنامه ای را هرکسی می تواند برگزار کند. 

امینی در پاسخ به این که سرشار ادعا کرده که دست اندرکاران بنیاد ادبیات داستانی از کارگران خانه کتاب هستند، تصریح کرد: لابد وی می شناسد که اعضای هیئت مدیره ادبیات داستانی اهل ادبیات هستند یا نه، البته من هم یکی از اعضای این هیئت مدیره هستم و می دانم که تمامی ما تحصیلاتی در زمینه ادبیات داشته ایم. 

وی با اشاره به تجربه خودش در زمینه کارگری ادامه داد: در عین حال اگر آدم کارگر باشد عیب محسوب نمی شود و براستی چرا ما کارگری را عیب به حساب می آوریم.

این عضو هیئت مدیره بنیاد شعر و ادبیات داستانی گفت: عیب به حساب آوردن کارگری حرف بدی است؛ زیرا کارگری کار خلافی نیست و یک کارگر هم می تواند با ادبیات آشنا باشد. 

امینی خاطرنشان کرد: نمی توانیم از کلمه کارگری به عنوان تحقیر آدم ها استفاده کنیم. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار