وزیر بهداشت در گفتگوی ویژه خبری:

سهم بیماران از هزینه‌های درمانی از امروز به 10 درصد می‌رسد/ پیش‌بینی 16 مرکز امداد هوایی + فیلم

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که سهم بیماران از هزینه‌های درمان در بیمارستان‌های دولتی از امروز به 10 درصد می‌رسد گفت: سهم پرداختی مردم در مراجعه به بیمارستان‌های دولتی در مقایسه با سال گذشته 27 درصد کمتر می‌شود.

 به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، آغاز طرح تحول نظام سلامت شب گذشته 14 اردیبهشت در برنامه گفتگوی ویژه خبری با حضور "سید حسن قاضی‌زاده‌هاشمی" وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.  
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در ابتدا در پاسخ به سوال اول مجری برنامه پیرامون اهم موارد طرح تحول نظام سلامت گفت: دولت در نظر دارد تا به تدریج بخش عمده‌ای از مشکلاتی را که در بیمارستان‌های دولتی وجود دارد را کاهش دهد بنابراین برای این موضوع دولت در کنار مجلس منابعی را پیش‌بینی کرده است.
 
*سهم بیماران از هزینه‌های درمان در شهرها 10درصد و در مناطق روستایی و عشایری 5 درصد شد

وی با اشاره به این که باید در بخش درمان کشور حمایت‌های مورد نیاز صورت بگیرد، افزود: سهم بیماران از هزینه‌های درمان در بیمارستان‌های دولتی از امروز به 10 درصد می‌رسد این در حالی است که در مناطق روستایی و عشایری و افرادی که تحت تکلف بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی هستند این سهم به 5 درصد می‌رسد.
 
هاشمی با اشاره به این که پیش از این ملزومات پزشکی را بیماران از بیرون از بیمارستان تهیه می‌کردند اظهار داشت: متاسفانه آزمایشگاه‌های متعددی در اطراف بیمارستان‌ها ایجاد شده بود و بیماران مجبور به مراجعه به این آزمایشگاه‌ها می‌شدند زیرا هزینه تمام شده آزمایش‌ها برای بیمارستان‌ها بسیار گران تمام می‌شد به همین منظور بیماران مجبور می‌شدند برای انجام آزمایش به بیرون از بیمارستان مراجعه کنند.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که بیماران برای برخی از خدمات تشخیصی هم چون تصویربرداری مجبور به مراجعه به بیرون از بیمارستان بودند ادامه داد: تصمیم بر این گرفته شد تا تمامی این مسائل در خود بیمارستان‌ها تهیه شود.
 
وی با اشاره به این که باید به تدریج به سمت توانمند کردن بیمارستان‌ها پیش برویم، خاطر نشان کرد: در این طرح مردم به انجام زایمان طبیعی تشویق شدند تا دیگر زایمان سزارین را انجام ندهند.
 
*با طرح نظام سلامت شیوه سزارین باید 10 درصد کاهش یابد

هاشمی با اشاره به این که اگر این طرح با موفقیت انجام شود 10 درصد از شیوع سزارین پیشگیری خواهیم کرد گفت: در اسفند ماه 54 درصد از زایمان‌ها به صورت سزارین انجام شد اما باید گفت آمارها بیشتر از این رقم هم نیز است.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی افزود: بسیاری از بخش‌هایی که برای زایمان طبیعی در نظر گرفته شده بود متاسفانه به مرور زمان و به تدریج به دلیل این که اکثریت مردم به زایمان سزارین سوق پیدا کرده بودند برچیده شده است پس باید به دنبال احیای اتاق‌های زایمان طبیعی برگردیم.
 
وی اظهار داشت: امیدواریم با حمایت‌هایی که دولت در قالب پرداخت‌های مضاعف انجام می‌دهد بتوانیم حداقل هزار و 800 پزشک را در مناطق محروم جذب کنیم به طوری که این مهم طی چند ماه آینده صورت خواهد گرفت.
 
هاشمی با اشاره به این که دولت به بیماران صعب العلاج کمک جدی خواهد کرد اظهار داشت: دولت در این رابطه به افراد بی‌بضاعت، کم درآمد و زیر خط فقر کمک شایانی خواهد کرد.  
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با بیان این که متاسفانه در کشور امداد هوایی برای تصادفات نداریم افزود: وزارت بهداشت فقط امداد هوایی دارد که ان شالله درصدد ارتقای این امر برخواهد آمد.
 
*16 مرکز برای امداد هوایی پیش‌بینی شده است

وی با اشاره به این که 16 مرکز برای امداد هوایی پیش‌بینی شده ادامه داد: وضعیت درمان کشور خوب نیست زیرا به پیشگیری توجهی نشده و بیماران پس از مریض شدن به مرحله درمان رسیده‌اند.
 
هاشمی با اشاره به این که کار اصلی‌مان در وزارت بهداشت در فاز اول این است که کسی بیمار نشود افزود: تا زمانی که مردم نخواهند دولت‌ها نمی‌توانند در امر پیشگیری موفق عمل کنند.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که دولت باید آموزش‌های صحیح خود مراقبتی را به مردم ارایه دهد گفت: باید به آب آشامیدنی، غذای و روح و روان مردم بسیار توجه کرد.
 
وی با اشاره به این که دولت باید آرامش ایجاد کند و از اضطراب جلوگیری کند خاطر نشان کرد: مردم باید مراقب سلامتی خودشان باشند زیرا درمان فوق العاده گران است و دولت نمی‌تواند از پس هزینه‌های آن برآید.
 
هاشمی با اشاره به این که باید در بخش بهداشت به درستی عمل کنیم، افزود: سیستم ارجاع هم باید به خوبی در کشور عمل کند.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با بیان این که در حوزه بهداشت برنامه‌های خوبی در نظر گرفته شده است تصریح کرد: در این رابطه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بسیار کمک حال بوده است.
 
وی با اشاره به این که به تدریج بنا داریم تا شبکه بهداشتی کشور را تا حاشیه شهرها کامل کنیم گفت: شهرهای زیر 20 هزار نفر تحت پوشش کامل قرار خواهند گرفت.
 
هاشمی با اشاره به جمعیت 8 و نیم میلیون نفری شهرها افزود: متاسفانه در حاشیه شهرها تقریبا هیچ امکانات بهداشتی وجود ندارد.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: باید در حوزه امنیت غذایی در حاشیه شهرها و استان‌ها فعالتر عمل کنیم به طوری که در حوزه بهداشت نگران هستم که حق مطلب ادا نشود.
 
*سهم پرداختی مردم نسبت به سال گذشته 27 درصد کاهش خواهد یافت

وی با اشاره به این که با طرح تحول نظام سلامت پرداخت کمتر از جیب مردم صورت خواهد گرفت افزود: مردم در مراجعه به بیمارستان‌های دولتی برای بستری شدن حداقل 27 درصد نسبت به سال گذشته کمتر هزینه پرداخت خواهند کرد.  
 
هاشمی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا سهم مردم فقط معطوف و منحصر به بخش پیشگیری خواهد بود یا خیر افزود: مردم در بحث پیشگیری پاسخ‌های لازم را در دراز مدت دریافت خواهند کرد.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که مردم باید خود را از آسیب‌های پیش‌رو محفوظ بدارند افزود: از مردم صبوری را انتظار داریم.
 
وی با اشاره به این که مردم می‌توانند در امور دولت نظارت کننده و کمک حال باشند گفت: همکارانم در 550 یا 557 بیمارستان به خوبی همکاری خواهند کرد.
 
هاشمی با اشاره به این که امیدوارم این گونه تصور نشود که از امروز اتفاق خارق العاده‌ای در بیمارستان‌ها صورت خواهد گرفت گفت: طرح تحول نظام سلامت به تدریج انجام خواهد شد بنابراین مردم باید نگاه تدریجی به امور داشته باشند.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه ساز و کارهای مجلس برای کمک رسانی به دولت در این حوزه چیست خاطر نشان ساخت: مجلس در بودجه سال 93 بسیار کمک کرده است.
 
وی با اشاره به این که خوشبختانه کمبود قانون در این حوزه نداریم بیان کرد: باید قوانین موجود را به درستی اجرا کنیم زیرا مشکل در عدم اجرای قوانین است.
 
هاشمی با بیان این که مجلس طبق معمول به وظیفه خود عمل خواهد کرد افزود: حضور نمایندگان در اقصی نقاط کشور فرصتی مطلوب به نظر می‌رسد زیرا نمایندگان کاستی‌ها و کمبودها را منعکس خواهند کرد.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که مجلس علاقه مند است تا حوزه سلامت سرو سامان پیدا کند، اظهار داشت: رئیس مجلس شورای اسلامی کاملا به مشکلات این حوزه آشنا است این در حالی است که ایشان حمایت‌های زیادی را در طی این مدت از بخش سلامت کرده‌اند.
 
وی با اشاره به این که باید با حمایت‌های لازم مشکلات و موانع حوزه سلامت را از پیش رو برداریم گفت: نظام سلامت کشور با مشکلات جدی روبه رو است که باید برای برطرف کردن آن پیش قدم باشیم.
 
هاشمی با اشاره به سیاست‌های کلی حوزه سلامت افزود: سیاست‌های کلی نظام سلامت توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است که دولت باید در این راستا قدم‌های موثری را بردارد تا این نظام به صورت مطلوب عمل کند.

*دولت اقدام به پرداخت 90 درصد هزینه‌های داروهای بیماران صعب العلاج در قالب بسته‌های حمایتی کرده است

وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که باید برای کاهش رنج و گرفتاری‌های مردم اقدامات ارزنده‌ای صورت گیرد اظهار داشت: دولت اقدام به پرداخت 90 درصد هزینه‌های داروهای بیماران صعب العلاج در قالب بسته‌های حمایتی کرده است.
 
وی با اشاره به این که داروهای بیماران خاص به صورت رایگان است گفت: به افراد نیازمند در قالب این بسته حمایتی کمک خواهیم کرد.
 
هاشمی افزود: بیمه‌ها باید در مواقع مورد نیاز به مردم کمک کنند.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چه اقدامات اجرایی در راستای تحقق سیاست‌های کلی سلامت تاکنون صورت گرفته است افزود: تولیت نظام سلامت طبق بند 7 سیاست‌های کلی سلامت شامل سیاست‌گذاری‌های اجرایی، برنامه‌ریزی‌های راهبردی، ارزشیابی و نظارت برعهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گذاشته شده است.
 
وی ضمن قدردانی از مقام معظم رهبری پیرامون سیاست‌های کلی نظام سلامت با اشاره به بند 7 این سیاست‌ها ادامه داد: سیاست‌های کلی نظام سلامت کار ما را در وزارت بهداشت راحتتر کرده است زیرا همه کسانی که در این حوزه مشغول فعالیت بودند سال‌ها منتظر تعیین تکلیف این مهم بودند.
 
هاشمی با اشاره به روردبایستی‌هایی که میان مجلس و دولت وجود داشت افزود: طبق این بند تولیت به گردن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتاده است به گونه‌ای که سایر دستگاه‌ها موظف هستند با سیاست‌های وزارت بهداشت به صورت هماهنگ عمل کنند.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی گفت: سیاست‌های کلی نظام سلامت در اختیار شورای نگهبان و بخش نظارتی مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد به طوری که باید همه مصوبات با سیاست‌های کلی سلامت تطبیق داده شود.
 
وی ادامه داد: تصمیمات دستگاه‌های مختلف می‌تواند به حال نظام سلامت مفید به فایده باشد و یا این‌که از سوی دیگر هم می‌تواند این تصمیمات مضر به حال سلامت باشد پس باید طرح‌های دستگاه‌های مختلف پیوست سلامت داشته باشند.
 
هاشمی با اشاره به این که متاسفانه در اتوبان‌های کشور مکانی برای اورژانس طراحی نشده است و یا این که در منطقه وسیعی که آسمان خراش تاسیس شده بیمارستان، درمانگاه و یا مرکز بهداشتی وجود ندارد افزود: طبق سیاست‌های کلی سلامت هر تصمیم مهمی که در کشور گرفته می‌شود نیازمند پیوست سلامت است.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که در طی این مدت کمبودهای قانونی را شناسایی کرده‌ایم افزود: مواردی که نیاز به قانون و یا آیین نامه داشت مشخص شده است.  
 
وی با اشاره به تشکیل کارگروهی برای ایجاد هم افزایی میان دستگاه‌های دخیل اعم از دولتی و غیردولتی ادامه داد: امروز دومین جلسه این کارگروه تشکیل خواهد شد.
 
هاشمی با اشاره به این که این کارگروه باید برای هر یک از بندهای کلی سیاست‌های کلی سلامت که بالغ بر 50 ماموریت است باید برنامه بنویسد تصریح کرد: سیاست‌های کلی نظام سلامت کارشناسی شده است پس باید گفت این سیاست‌ها مترقی‌ترین مفادی هستند که در زمینه بهداشت، درمان نسخه شده است.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه آیا برنامه‌ای برای کارگروه‌های مشترک با مجلس دارید گفت: در این کارگروه نمایندگان مجلس به ویژه از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس حضور خواهند داشت.
 
وی ادامه داد: در این کارگروه مسئولین وزارتخانه‌های مختلف، رسانه و بیمه‌ها حضور خواهند داشت.

هاشمی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه رسانه‌ها در طرح تحول نظام سلامت چه نقشی دارند گفت: رسانه‌ها در این رابطه بسیار کمک حال وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بودند زیرا اشکالات کار و یا بخش‌های نامناسب خدمات را به رخ مردم کشیدند و به نوعی به مسئولین تذکر دادند.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که رسانه‌ها در رابطه با این طرح نقش حمایتی داشتند اظهار داشت: رسانه‌ها در سرو سامان دادن امور بسیار کمک کننده بودند.
 
وی با بیان این که رسانه‌ها باید صبر به خرج دهند و امروز به سراغ تهیه گزارش نروند افزود: متاسفانه زیر ساخت‌ها در کشور مناسب نیست و به صورت هماهنگ عمل نمی‌شود.
 
هاشمی با اشاره به این که همکارانم در این طرح به خوبی نقش خود را ایفا خواهند کرد گفت: نباید به سراغ لکه‌ها رفت و آن‌ها را به تصویر کشید زیرا این امر سبب تضعیف روحیه کارگزاران و بی‌اعتمادی مردم خواهد شد.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: کلیت نظام از مقام معظم رهبری گرفته تا مراجع و مردم و نمایندگان همه انتظار دارند تا در این مسیر قدم‌های خوبی برداشته شود پس باید مسیر را به نحوی طی کنیم تا اشکالات موجود را برطرف سازیم.
 
وی با اشاره به این که علاقه‌مند نیستیم که رسانه‌ها فقط مدح و خوبی را گزارش دهند بلکه آن‌ها باید عیب‌ها را هم مطرح سازند گفت: باید مدح و عیب در کنار هم قرار بگیرند تا بتوانیم به اهداف مورد نظرمان دست یابیم.
 
*رسانه‌ها باید در چند هفته اول خویشتن‌داری کنند

هاشمی با اشاره به این که باید رسانه‌ها در طی چند هفته اول خویشتن‌داری کنند ادامه داد: خوشبختانه در بعضی از استان‌ها جلوتر از برنامه پیش رفته‌ایم.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که نظام در این تصمیم مهم انشاالله موفق عمل خواهد کرد خاطر نشان کرد: این طرح سبب کاهش رنج و آلام بیماران خواهد شد.
 
وی با اشاره به این که مردم باید در امر نظارت به دولت کمک کنند افزود: سیستم نظارتی قوی یکی از تضمین‌های اساسی برای موفقیت کارهای اجرایی بزرگ است.  
 
هاشمی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه آیا وزارت بهداشت در حوزه نظارت اقدام خواهد کرد افزود: سیستم‌های نظارتی قوی در وزارتخانه وجود دارد به گونه‌ای که این نظارت‌ها در بخش‌های درمان و بهداشت صورت خواهد گرفت.  
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که برای این طرح بسته نظارتی ویژه‌ای در نظر گرفته شده است گفت: برای این منظور ستادی در تهران در مرکز وزارت بهداشت، درمان ایجاد شده تا به خوبی نظارت اعمال شود.
 
وی با اشاره به این که در شهرستان‌ها هم نیز نظارت صورت خواهد گرفت خاطر نشان کرد: بنده به صورت نظارت ویژه در کار روسای دانشگاه‌ها و روسای بیمارستان‌ها با فرستادن بیمار مجازی اقدام خواهم کرد.  
 
هاشمی با اشاره به این که بازرسی و نظارت در حوزه وزارت خانه صورت خواهد گرفت گفت: در جهت اصلاح سیستم تلاش‌های بیشتری صورت خواهد گرفت.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که در معاونت درمان ستادی ایجاد شده تا آن‌ها در دانشگاه‌ها و شهرستان‌ها بتوانند اشکالات را برطرف کنند افزود: این ستادها به صورت 24 ساعته پاسخگو خواهند بود.
 
*شماره تلفن 1490 و 1590 پاسخگوی مردم است

وی با اشاره به این که باید اشکالات موجود در یک سال اول اصلاح شود اظهار داشت: مردم برای مطرح کردن مشکلات خود می‌توانند با شماره تلفن 1490 تماس بگیرند و هم چنین برای این منظور شماره جدید 1590 هم طراحی شده که ان شالله به زودی آغاز به کار خواهد کرد.
 
هاشمی با اشاره به این که مردم می‌توانند با تلفن 1490 تماس بگیرند و مشکلات خود را منعکس کنند گفت: در حوزه بهداشت سختی کار در حد دو سه ماه اول خواهد بود.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که همکارانم به صورت شبانه روزی مشغول فعالیت هستند خاطر نشان کرد: به سهم خود از همکارانم به سبب تلاش‌هایشان قدردانی می‌کنم.
 
وی با اشاره به این که برای همکارانم در حوزه وزارت بهداشت فرصت خوبی ایجاد شده تا آن‌ها از این فرصت حداکثر استفاده را ببرند ادامه داد: باید رضایتمندی مردم به دنبال این طرح افزایش یابد.
 
هاشمی با اشاره به این که مردم در مراجعه به مراکز درمانی باید با احترام مسئولین روبه رو شوند گفت: هیچ عبادتی بالاتر از کمک به مردم و دستگیری از مستمندان نیست به طوری که اگر کسی به دنبال ساختن این دنیا و آن دنیای خود است باید در برخورد با بیماران دقت کند.
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با بیان این که مردم باید درست راهنمایی شوند ادامه داد: مدیران باید بدانند که اجرشان در برابر پیشگاه خداوند مضاعف خواهد شد.
 
وی افزود: باید آستین همت را بالا زد و پاشنه‌ها کفش را بالا کشید و برای انجام امور به صورت مداوم حضور یابیم.  
 
هاشمی با اشاره به این که باید کارها را به نحو احسنت انجام داد اضافه کرد: باید در خدمت رسانی به مردم کوشا باشیم.  
 
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که بر روی مدیران فشارهای زیاد وارد شده است اظهار داشت: باید در سالم سازی مراکز درمانی کمک کنیم تا کارها قوام بیشتری پیدا کند.
 
وی گفت: دولت به خوبی تشخیص داد که باید به حوزه سلامت پرداخته شود پس باید از حسن اعتماد دولت استفاده کرد و باعث سرافرازی کشور و نظام در حوزه سلامت باشیم.


برای دیدن فیلم اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محسن جمشیدی راد
۱۳:۲۰ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳
‏*****
سلام. آقای وزیر ! ‏
الف ) دلیل این که اکثریت مردم به زایمان سزارین سوق پیدا کرده : ‏
‏1) دخالت بیجای برخی پزشکان در کار ماما های باتجربه در دقایق آخر زایمان است. زیرا برخی پزشکان بعنوان ‏ویزیت بیمار ، در دقایق آخر وضعیت عادی بیمار را غیر عادی کرده !!! و بیمار و پرسنل را مجبور به روانه ‏شدن به اتاق عمل سزارین می نمایند. تعدا این مورد در سال کم نیست !؟!؟!؟
‏2) عدم اهمیت و ارزش کار ماما . این مورد هم از آنجا ناشی می شود که با زحمات بسیار ماما ، یک بیمار ‏مراحل طبیعی زایمان را سپری می کند ولی گاه با دخالت بیمورد پزشک یا تحریک بیمار و همراه وی توسط عده ‏ای در بخش ؟؟؟ کار ماما بی ارزش قلمداد می شود و بیمار به پزشک برای سزارین حواله داده می شود. ‏
ب) - تقریبا هیچ امکانات بهداشتی وجود ندارد.... مشکل آن است که وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ‏به وزارت درمان, آموزش و بهداشت تغییر رویه داده است .بجای آنکه پیشگیری بهتر از درمان باشد. ‏
ج) - ....و تا حاشیه شهرها کامل کنیم.... : چنانچه پزشکان در طرح گسترده ای ( به اجبار یا بدلخواه ) قرار گیرند ‏که حداکثر زمان طبابت و حق مطب آنها در مرکز شهر حداکثر 2 دو یا 3 سه سال بوده و پس از آن بایستی به ‏نقطه ی دیگر شهر تغییر مطب دهند , می توان توزیع عادلانه پزشک و امکانات پزشکی را در سطح شهرها ‏گسترش داد. این حق امتیاز موقت مرکز شهر نشینی در شهرهای بزرگ و کلان شهرها هم از این قاعده مجزا ‏نیست. در هر صورت حداکثر ، این حق سکونت مطب در مرکز هر شهر بیش از 5 پنج سال نباید باشد. برای ‏تغییر شهر نیز پزشک موظف باشد علاوه بر معرفی خود به دانشگاه علوم پزشکی مربوطه ؛ تایید نهایی را هم از ‏استانداری و منطقه ی شهرداری شهر مربوطه نیز اخذ کند ( قرار نیست تعدادی معدود و محدود فقط و فقط در ‏بهترین نقاط شهرها – مادام العمر مطب شان دایر باشد ).‏
‏ این طرح می تواند شامل آزمایشگاه ها و کلینیکها و فیزیوتراپی و تزریقات و پانسمان و داروخانه ها و حتی ‏رادیولوژیها نیز باشد. یا برای آنانکه حاشیه شهر را انتخاب می کند تسهیلات و خدمات ویزه ای داد. ‏
Iran (Islamic Republic of)
آتینا
۱۲:۲۳ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳
ایشان می فرمایند سهم بیمار 10 درصد خواهد بود مثلا بیمه طلایی می گوید فقط 200هزار تومان هزینه ی دندانپزشکی را می پردازم از آن طرف هزینهی عصب کشی و پرکردن و روکش کردن کلا خوشبینانه می شود چیزی حدود 500هزار بعد حساب کنید آیا من بیمار 10 درصد پرداخت می کنم؟؟!!!!؟؟؟ و خیلی موارد دیگر
Iran (Islamic Republic of)
ميلاد
۰۹:۳۲ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳
اگر مردم واقعا نتيجه‌ي كمك‌هايي رو كه به دولت مي‌كنند ببينند، جونشون رو هم ميدن

به اميد اين كه دولت تدبير و اميد هم با مردم رو راست و صادق باشه
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۰۹:۱۳ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳
با سلام آقای وزیر خواهشمندیم قبل از همه این اقدامات فکری به حال رو میزیهای دکترا بکنید که از همه هزینه ها سنگین تر است
آخرین اخبار