فعالیت ۲۶ اکیپ نظارت دامپزشکی در ایام نوروز

محمد اسدی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی و دامپزشکی برای تامین امنیت غذایی و سلامت عرضه فراورده‌های خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان خبر داد و گفت: این طرح با حضور ۲۶ گروه از فعالان بخش دامپزشکی اجرا می‌شود.

وی افزود: طرح تشدید فعالیت‌های گروه‌های نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان با هدف افزایش نظارت بر تولید و عرضه فراورده‌های خام دامی در سطح کشتارگاه‌های دام و طیور، فروشگاه‌های عرضه گوشت و مرغ و فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان آغاز شد.


بیشتر بخوانید


اسدی اضافه کرد: در این طرح ۱۱ گروه ثابت و ۱۵ گروه سیار با حضور ۶۳۰ نفر کار نظارت و بازرسی از کشتارگاه‌های دام و طور و ۹۶۰ واحد عرصه فراورده دامی را برعهده دارند.

وی از مردم خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در فرآورده‌های خام دامی نظیر مرغ، گوشت قرمز، ماهی و تخم مرغ، مراتب را با نزدیکترین شبکه دامپزشکی استان در میان گذاشته یا از طریق شماره تلفن‌های ۱۵۱۲ در سراسر استان موارد تخلف را به اطلاع بازرسان دامپزشکی استان برسانند.