تولید روزانه ۶۰۰ تا ۶۵۰ تن مرغ در گیلان

صالح محمدی گفت: با جوجه‌ریزی ۲ میلیون قطعه‌ای در اردیبهشت ماه مشکلی برای تأمین مرغ در ۲ ماه آینده در استان نداریم.

به گفته او، روزانه بین ۶۰۰ تا ۶۵۰ تن مرغ در ۷ کشتارگاه گیلان کشتار و روانه بازار مصرف می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: نهاده‌های دامی مورد نیاز مصرف مرغداری‌های استان به مقدار نیاز و به صورت ۱۰۰ درصدی از سامانه بازارگاه تأمین شده است.


بیشتر بخوانید


استان گیلان با ٨٢٠ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ١٩ میلیون قطعه در دوره و با تولید سالیانه حدود ١٧٠ هزار تن ۱٠ درصد مرغ کشور را تولید می‌کند.