معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: از اسفند تاکنون ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار جوجه ریزی در مرغداری های گیلان انجام شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۲ درصد بیشتر است.
به گفته میر حجت علی اکبرنژاد، باتوجه به وضعیت مناسب جوجهریزی و تامین ۱۰۰ درصدی نهادههای دامی، هیچگونه کمبودی در تولید مرغ در استان نداریم.
در ۷ کشتارگاه گیلان روزانه بین ۶۰۰ تا ۶۵۰ تن مرغ گوشتی کشتار میشود که ۵۰ درصد آن به بازارهای استانهای همجوار به ویژه تهران ارسال میشود.
با توجه به افزایش ۱۲ درصدی جوجه ریزی و ذخیره سازی مرغ منجمد هیچ کمبودی در بازار مرغ ماه مبارک رمضان نداریم.
هزار و ۵۰۹ تن گوشت مرغ منجمد برای تامین ماه مبارک رمضان ذخیره سازی شده است.