
باشگاه خبرنگاران جوان - نیکنام حسینی پور امروز (دوشنبه) در صفحه شخصی خود در شبکه ایکس نوشت: دیروز و امروز جلساتی برای هماهنگی نهادهای مختلف در سطح ملی و استان بوشهر برای برگزار هر چه بهتر فستیوال کوچه برگزار شد.
وی افزود: خوشبختانه مسیر خوبی پیش گرفته شده است و با همراهی اهالی موسیقی، مدیران استان بوشهر و همه مردم این جشنواره برگزار میشود.
شب گذشته خبری مبنی بر لغو چهارمین دوره فستیوال «کوچه» منتشر شد و نادره رضایی، معاون هنری وزارت فرهنگ نیز این خبر را تایید کرد. اما بعد از آن، هماهنگیهای لازم از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ستاد تهران و بوشهر برای برگزاری چهارمین دوره فستیوال موسیقی «کوچه» صورت گرفت و امروز ظهر خبر برگزاری جشنواره کوچه دوباره مطرح و منتشر شد.
سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شخصا پیگیر برگزاری «فستیوال کوچه» بود و در این رابطه با وزیر کشور وارد مذاکره شد. این رویداد هنری قرار است از پنجم تا دهم اردیبهشتماه در بوشهر برگزار شود.
منبع: ایرنا