رئیس ایرانی انجمن بین المللی حقوق ورزشی اوراسیا گفت: این انجمن با هدف گسترش و توسعه حقوق ورزشی در راستای تعامل با نهاد‌های بین المللی در جهان تاسیس شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - رئیس ایرانی انجمن بین المللی حقوق ورزشی اوراسیا گفت: این انجمن در منطقه آسیا و اروپا متمرکز است و با هدف گسترش و توسعه حقوق ورزشی در راستای تعامل با نهاد‌های بین المللی در جهان تاسیس شده است.

دکتر حامد علیزاده اقدم یکی از اهداف اصلی تشکیل این انجمن بین المللی که در سال ۲۰۲۵ تشکیل شد را تقویت و ارتقاء جایگاه حقوق ورزشی ایران در سطح جهانی دانست و اظهار داشت: با توجه به ارتباطات گسترده‌ای که این انجمن در سطح بین‌المللی دارد، می‌توانیم به تبادل تجربیات، مشارکت در پروژه‌های جهانی و معرفی توانمندی‌های ایران در این حوزه بپردازیم تا فرصت‌های جدیدی برای آموزش و توانمندسازی متخصصان حقوق ورزشی در کشور فراهم شود.

وی تصریح کرد: اما هدف عالی ما این است که با برگزاری همایش‌ها، سمینارها و دوره‌های آموزشی در سطح بین‌المللی، آگاهی و دانش حقوقی ورزشکاران، وکلا، مربیان و مدیران ورزشی را ارتقا دهیم. این کار می‌تواند به پیشگیری از مشکلات حقوقی در ورزش کمک کند و از این رو، فضای ورزشی سالم‌تری ایجاد شود.

رئیس انجمن بین المللی حقوق ورزشی با تاکید بر تعامل با نهاد‌های بین المللی ورزشی اعلام کرد: انجمن بین‌المللی حقوق ورزشی اوراسیا (ISLAE) که در بیش از ۳۰ کشور نمایندگی دارد، از مجموعه‌ای از افراد متخصص و برجسته در زمینه حقوق ورزشی شامل وکلا، حقوقدانان، اساتید دانشگاه، مدیران ورزشی و سایر متخصصین از سراسر دنیا تشکیل شده است که به دنبال همکاری نزدیک با نهاد‌های بین‌المللی ورزشی مانند فدراسیون‌های جهانی، کمیته بین المللی المپیک (ioc) و کمیته‌های ملی، شورای المپیک آسیا (oca) و سایر سازمان‌های مرتبط است که با توسعه حقوق ورزشی در جهان حامی و پشتیبان ورزش در دنیا باشد.

برچسب ها: حقوق ورزشی ، اوراسیا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار