هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با استعفای رضا درویش مخالفت کرد و او در پرسپولیس ماندنی شد.

 باشگاه خبرنگاران جوان - جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس امروز -دوشنبه ۱ اردیبهشت‌ماه- در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار شد. دستور جلسه نشست امروز هیئت مدیره، رسیدگی به استعفای رضا درویش و همینطور بررسی انتخاب سرپرست پرسپولیس بود.

‎در این نشست نظرات مختلفی در خصوص استعفای درویش بیان شد و با توجه به اینکه سرپرست هم انتخاب شد، اما هیئت  مدیره با بررسی شرایط فعلی مجموعه باشگاه و همینطور در پیش بودن فصل نقل و انتقالات و از آن‌جایی که از مدتی قبل با هماهنگی کارتال با برخی از بازیکنان مذاکرات ابتدایی آغاز شده بود، تصمیم به این گرفته شد که موضوع استعفاء پس از نشست با سرمربی و اعلام موضوعات مدنظر هیئت مدیره بررسی شود. 

همچنین نمایندگان کنسرسیوم بانکی در هیئت مدیره نشست جداگانه‌ای را با بانک‌های سهامدار برگزار کردند تا بودجه لازم جهت بستن تیمی قدرتمند برای فصل آینده نهایی شود.

‎در جلسه امروز اعضای هیئت مدیره تاکید شد که تصمیمات به سمتی برود که تیم قدرتمندی برای فصل آینده بسته شود و در نقل و انتقالات با توجه به شناخت نقاط قوت و ضعف فنی تیم و با توجه به نیازهای فنی تصمیمات اتخاذ شود.

‎ضمنا مقرر شد که کنسرسیوم بانکی و نمایندگان آن در هیئت مدیره نسبت به تامین منابع جهت جذب بازیکنان اقدام کنند.

منبع: باشگاه پرسپولیس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۱ ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
این دو تیم سرخابی بانکها راهم ورشکست میکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۵ ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
اینا هنوز خیالشون از بابت قهرمانی تراکتور راحت نیست پس درویش را نگه داشتند تا پرسپولیس یک وقت قهرمان نشه
آخرین اخبار