فرشید طالبی درباره عملکرد تیم‌ها در هفته بیست ششم لیگ برتر و شانس قهرمانی تیم‌های بالای جدول توضیح داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - فرشید طالبی کارشناس فوتبال درباره ارزیابی اش از مسابقات هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: کماکان یک بخش از فوتبال ما به مسائل حاشیه‌ای آمیخته شده است که دست بردار فوتبالمان نیست. وقتی که چند تیم در بالای جدول برای قهرمانی و چند تیم در پایین جدول برای نیفتادن می‌جنگند، داریم این نشان می‌دهد که فاصله تیم‌ها از هم زیاد نیست. این موضوع بیانگر این است که تیمی که متمرکزتر، باهوش‌تر و زرنگ‌تر باشد می‌تواند از موقعیت‌ها به نحو احسن استفاده کند.

 او افزود: یک اتفاقی که تا اینجای لیگ رخ داده این است که نتایج عجیب و غریب در مسابقات رقم خورده است. مثلا چادرملو که واقعا تیم جوان و مستحکم امسال است و سعید اخباری این تیم را به درستی هدایت می‌کند یک دفعه می‌بینیم که این تیم در خانه خودش به هوادار می‌بازد، اما در بیرون از خانه مقابل ذوب آهن پیروز می‌شود و از این طرف هم دوباره برابر تیم تراکتور بازی درخشانی انجام می‌دهد. تیم ملوان در بازی خارج از خانه اش برابر تیم مس رفسنجان پیروز شد، اما در داخل خانه به هوادار باخت. اتفاقات عجیب و غریب در فوتبال دارد می‌افتد و این نتایج این موضوع را به ما نشان می‌دهد که هر چیزی ممکن است و فوتبال قانون نانوشته‌ای است که ممکن می‌شود. در فوتبال ما خیلی اتفاقات ناممکن دارد ممکن می‌شود. این اتفاقات بیانگر این است که قانون نانوشته فوتبال می‌تواند تا روز آخر اجرا شود و در مورد تیم قهرمان و تیم‌های سقوط کرده به لیگ دسته یک نمی شود صحبت کنیم.

طالبی درباره اینکه آمار گلزنی در مسابقات لیگ برتر فوتبال پایین است، گفت: این نشانگر این است که جسارت از فوتبال ما گرفته شده است و به خاطر همین است که من شخصا بازی‌های تراکتور را خیلی دوست دارم. وقتی می‌بینید که تیم‌های صدر جدول ما برابر تیم‌های پایین جدول با تفاضل یک گل در خانه شان می‌برند نشان می‌دهد که جسارت از فوتبال ما گرفته شده است. به شدت تیم‌های ما دارند براساس نتیجه گرایی بازی می‌کنند و متاسفانه بازی تماشاگرپسندی هم ارائه نمی‌دهند. مثلا ما در گذشته می‌دیدیم که وقتی تیم‌های بالای جدول تقابل با تیم‌های پایین جدول داشتند به خصوص در بازی‌هایی که میزبان بودند زمین و زمان را برای حریف یکی می‌کردند و تمام فرصت و اعتماد به نفس را از حریف خود می‌گرفتند. بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان و از آن طرف بازی سپاهان و مس رفسنجان به ما نکاتی را نشان می‌دهد. وقتی دقیقه ۶ تیم سپاهان به حریفش گل می‌زند، در ادامه نمی‌تواند گل‌های خود را افزایش بدهد، اما در قدیم به این صورت نبود و تیم‌هایی که در صدر جدول بودند در خانه خودشان در نیمه اول ۲ گل را می‌زدند تا حاشیه امنیت پیدا کنند. متاسفانه ما داریم ترسو بازی می‌کنیم و تاکتیک خود را القا نمی‌کنیم و تاکتیک پروری در فوتبالمان نداریم و شانس هم دارد در فوتبالمان حاکم می‌شود و آن قدر درگیر حاشیه و مسائل غیرفوتبالی هستیم که فوتبالمان تبدیل به این شده که نتایج صفر- صفر و یک- یک زیاد شده است. این نتایج برای تقابل تیم‌های بالای جدول با یکدیگر است نه تقابل تیم بالای جدول با پایین جدول..

طالبی درباره برتری سپاهان برابر تیم مس رفسنجان در هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: تیم سپاهان بازی با تیم ته جدولی داشت و استرس هم بالا بود، منتهای مراتب سپاهان توانست ۳ امتیاز از آن خود کند. البته بازی با تیم‌های پایین جدولی سختی‌های خود را دارد، اما انتظار می‌رفت که شرایط سپاهان بهتر از این باشد و سپاهان هر جور که شده توانست از سد این تیم بیرون بیاید.

 او افزود: علی رغم اینکه سپاهان دقیقه ۶ بازی گل زد، انتظار می‌رفت که وقتی دقایق ابتدایی گلی زده می‌شود که آن هم سپاهان این گل را به ثمر رسانده است، گل‌های بیشتری به تیم حریف خود بزند، اما به یک گل بسنده کرد. به هر حال کسب امتیازات کامل در این برهه زمانی مهم‌تر از مسائل دیگری هست.

 طالبی درباره تساوی تراکتور برابر تیم چادرملو اردکان در هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال گفت: تیم چادرملو در بازی رفت هم تیم تراکتور را اذیت کرد. همانطور که اسکوچیچ هم در نشست خبری قبل از بازی اعلام کرده بود تیم چادرملو چغر هست و من به سعید اخباری و کادر فنی اش هم تبریک می‌گویم، واقعا یک تیم جوان و منسجمی تشکیل دادند. در نیمه اول، تیم چادرملو یک بازی جسورانه مقابل تراکتور انجام داد و خودمان می‌دانیم که تراکتور از مهره‌های ایده آل برخوردار است، منتهای مراتب در نیمه دوم دیدیم که تیم تراکتور کاملا میدان را در اختیار گرفته بود و این طور هم پیش بینی می‌شد که تراکتور اصلا بازی ساده‌ای ندارد و تیم چادرملو به شدت در زمین خودش ایده آل بازی می‌کند و انتقال‌های بی نظیری دارد. تراکتوری‌ها در نیمه دوم فشار را بیشتر کردند و توپ را از چادرملو گرفتند و با اینکه به گل هم رسیدند، اما اتفاقی افتاد و در روز‌هایی که تمرکز در روز‌های آخر در تیم‌های بالای جدول باید به حداکثر خود برسد، اما عدم تمرکز و هماهنگی باعث شد که مهاجمان خوب و دونده چادرملو استفاده کنند و به پنالتی برسند و بازی را مساوی کنند.

کارشناس فوتبال درباره برد تیم پرسپولیس مقابل تیم نساجی مازندران بیان کرد: تیم پرسپولیس هم بازی اش شبیه دیدار سپاهان بود و تیم نساجی همانند تیم مس رفسنجان برای نیفتادن دارد می‌جنگد. نساجی ها سعی کردند فوتبالی ارائه بدهند که حداکثر نبازند. به هر حال امتیاز گرفتن از تیم‌های بالای جدول سخت هست و از آن طرف هم کسب امتیاز از تیم‌های پایین جدول دشوار است، چون تیم‌ها با همه توان خود از امتیازات خود محافظت می‌کنند. تیم پرسپولیس سعی کرد که امتیازات این بازی را بگیرد. در وقت‌های اضافه هم یک پنالتی نصیب نساجی شد که بازیکن این تیم نتوانست پنالتی را گل کند.

او خاطرنشان کرد: به نظرم شکست نساجی هیجان پایین جدول را بالا برد و از آن طرف هم هیجان بالای جدول با تساوی تراکتور بالا رفت و تیم‌های سپاهان و پرسپولیس با پیروزی‌هایی که در این هفته کسب کردند به صدر جدول نزدیک‌تر شدند. فقط باید نگاه کنیم که کدام تیم می‌تواند با تمرکز کامل در ادامه بازی‌ها عنوان قهرمانی را از آن خود کند.

طالبی درباره شکست تیم استقلال برابر تیم فولاد در لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: من همیشه گفتم که ضعفی که در فوتبالمان وجود دارد بحث لیدری و رهبری تیم‌ها هست. من فکر می‌کنم تیم‌های استقلال و سپاهان از رهبر و لیدر که در زمین مسابقه حاکم باشند، برخوردار نیستند. من نمی‌توانم از تاکنیک استقلال حرف بزنم، منتهای مراتب می‌بینم که یک مقدار حواس بازیکنان استقلال نیست که چشم میلیون‌ها هوادار به زمین مسابقه دوخته شده است. اتفاقات بازی استقلال در زندگی خیلی‌ها تاثیرگذار است. تیم‌هایی که هوادار زیادی دارند اتفاقات منفی رخ داده در این تیم‌ها بر روی سبک زندگی طرفدارانشان تاثیرمنفی می‌گذارد. من فکر می‌کنم در یک جا‌هایی شما نمی‌توانید کاری کنید و فقط بازیکنان هستند که باید تیم را جمع کنند و آگاهانه و هوشیارتر در زمین مسابقه لیدری و رهبری کنند که خدای نکرده اتفاقی که نباید بیفتد، رخ ندهد. کمااینکه تیمی مثل استقلال جایش اینجای جدول رده بندی نیست، اما فوتبال بی رحم است و اگر شوخی بگیرید مطمئن باشید شوخی شوخی اتفاقات جبران ناپذیری رخ می‌دهد. تیم استقلال امروز نیاز به پول، مربی و مدیریت ندارد و فقط این تیم به بازیکنانش نیاز دارد که هر کدام نقش رهبر و لیدر را در زمین مسابقه ایفا کرده تا از این شرایط اسفبار نجات پیدا کنند.

 کارشناس فوتبال درباره اینکه بازی سپاهان و پرسپولیس را در هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال چطور ارزیابی می‌کند، گفت: اصلا به نظرم تقابل مرگ و زندگی برای گرفتن سهمیه بین سپاهان و پرسپولیس است. امسال در تقابل‌های ۲ تیم دیدیم که تیم سپاهان موفق‌تر بوده است، منتهای مراتب هر بازی شرایط خاص خود را دارد. به نظرم هیچ کدام از ۲ تیم صد خود نیستند و شاید در تقابل‌های گذشته، شما می‌توانستید بگویید که فلان تیم از شرایط ایده آل تری نسبت به تیم دیگر قرار دارد و باید ببینیم کدامیک از این ۲ تیم در زمین مسابقه می‌تواند از موقعیت‌ها استفاده کند و روز خوبش باشد و اصلا نمی‌توانیم پیش بینی کنیم. فقط می‌توانم بگویم که قانون مرگ وزندگی برای کسب سهمیه مختص این بازی است.

طالبی درباره اینکه تراکتور می‌تواند قهرمان لیگ شود، گفت: اتفاقات فوتبالی و مسائل که رخ داده به طور کامل می‌تواند نشان بدهد که کدام تیم در مسیر قهرمانی است. اصلا نمی‌توانیم پیش بینی صددرصد قهرمانی یک تیم را کنیم، منتهای مراتب وقتی فاکتور‌های قهرمانی را می‌گذاریم بلافاصله نشان می‌دهد که بدون شک تراکتور مستعد کسب جام قهرمانی است. البته داریم درباره ۵ بازی برای تراکتور و ۴ بازی برای سپاهان و پرسپولیس صحبت می‌کنیم. اما به لحاظ فوتبالی و روی کاغذ و شرایط فوتبالی، تراکتور شانس بیشتری برای قهرمانی دارد. واقعا تراکتور در بازی‌هایی که میزبان بوده نشان داده که جسارت فوتبال رو به جلو را دارد و من فکر می‌کنم از درصد بیشتری برای قهرمانی برخوردار است، اما به طور مطلق نمی‌توانیم بگوییم که تراکتور قهرمان لیگ است. اما این تیم تبریزی از فاکتور‌های زیادی برای قهرمانی لیگ امسال برخوردار است و انصافا هم جایگاهش همان صدر جدول هست و مستحق قهرمانی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۰ ۲۳ فروردين ۱۴۰۴
پیروزی بعضی هوادارن ماها راهی ورزشگاه ها میکند تاازلحاض روحی روانی بازیکنهای تراکتور را بهم بزنند این تو یزد هم دیدیم چرابرای بازیکن حرفهای زشت ونامربوط وفحش بدهند اول اینکه هرکس فحش بدهد به خودش برمیگردد
آخرین اخبار