روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداخته‌اند و خالی از لطف نیست که به صورت اجمالی نگاهی به بحث‌های سیاسی آنها بیندازیم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛  آرمان ملی در مقاله ای با عنوان « مذاکره میکنیم، اما غیر مستقیم» نوشته است: در تهران مقامات و رسانه‌ها به طور مداوم این پیام را به جهان مخابره می‌کنند که جمهوری اسلامی اهل مذا کره است. اما چون این دونالد ترامپ بود که برجام را برهم زد، ایران اعتمادی به او ندارد. با این حال، ایران مذا کرات غیرمستقیم را به طور جدی در دستور کار قرار داده است. برخی رسانه‌ها پا را فراتر گذاشته‌اند و تحلیل می‌کنند که ا گر مذا کرات غیرمستقیم به خوبی پیش برود، احتمال دارد تهران تصمیم بگیرد سطح مذا کرات را از غیرمستقیم به مستقیم ارتقا دهد. هرچند تا کنون خبر رسمی‌ای در این رابطه منتشر نشده است. 

کیهان نیز با تیتر « واكنش ها علیه كیهان غیرعادی است» نوشته است:  ترور قهرمانان ایران بخشیدنی نیست سخنگوی وزارت خارجه گفته است: واکنش ها غیرعادی بود. باید برای همه روشن باشد که موضوع ترور قهرمانان ایران چیزی نیست که فراموش شود یا بخشیده شود و همواره در ذهن و خاطره مردم ایران و منطقه باقی خواهد ماند.

روزنامه اعتماد نیز در مقاله ای با تیتر «تلاش ترامپ برای تکرار نسخه‌کیسینجر» تشریح کرده است:  با گرم‌تر شدن رقابت قدرت‌هاي بزرگ، سياست‌گذاران فعلي ايالات‌متحده ممكن است وسوسه شوند كه براي تكرار موفقيت كيسينجر، يك «كيسينجر معكوس» را طراحي كنند؛ يعني نزديك‌تر كردن روسيه به ايالات‌متحده براي برقراري تعادل با چين به عنوان قدرتي در حال ظهور. به عبارتي ديگر چنين سياستي معكوس رويكرد و استراتژي است كه كيسينجر از سال ۱۹۷۱ آغاز كرد، يعني همان زماني كه به عنوان مشاور امنيت ملي رييس‌جمهور ريچارد نيكسون خدمت مي‌كرد. در يك مقاله تاثيرگذار كه در سال ۲۰۲۱ توسط شوراي آتلانتيك منتشر شد، نويسنده ناشناس آن كه يك مقام سابق دولتي بود، پيشنهاد داد كه واشنگتن بايد روابط خود با روسيه را دوباره متعادل كند، چراكه منافع پايدار ايالات‌متحده ايجاب مي‌كند كه از عميق‌تر شدن بيشتر اتحاد مسكو-پكن جلوگيري شود. 

جام جم نیز « رمز استقبال مخاطبان از فیلم موسی کلیم الله » را بررسی کرده و نوشته است: این فیلم با اتکا به سوره‌های مختلف قرآن، مانند سوره‌های اعـراف، یونس، کهف، شعراء، و طه، داستان زندگی حضرت موسی  ع را به تصویر می‌کشد. به همین علت شاهد هستیم که این فیلم در فیلمنامه و روایت با آنچه سینمای غـرب به تصویر کشیده متفاوت اسـت و این خود یکی از عوامل موفقیت این فیلم به شمار می‌آید؛ چرا که متاسفانه آشنایی بسیاری از مخاطبان از طریق روایت‌هایی که در فیلم‌های غربی وجود دارد و» موسی کلیم اهلل «از این بابت نقشی نو درانداخته. از جمله تفاوت‌هایی که در این دو روایت می‌توان به آن اشاره کرد این که در روایت توراتی، دختر فرعون، موسی را از آب می‌گیرد و به فرزندی می‌پذیرد، اما در روایت اسامی، آسیه. همسر فرعون، موسی را به فرزندی می‌پذیرد. ا گرچه فیلم» موسی کلیم اهلل دقیقا قبل از ایـن سکانس به پایان می‌رسد امـا این اختاف را می‌توان یکی از مهم‌ترین اختافات در میان دو روایت توراتی و اسلامی دانست.  

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار