ساوتهمپتون با شکست ۳-۱ مقابل تاتنهام اولین تیم سقوط کرده از ‏لیگ برتر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مسیح درخشنده - ساوتهمپتون امروز در خانه تاتنهام ۳-۱ ‏شکست خورد تا اولین تیمی باشد که در این فصل از لیگ برتر سقوط ‏می‌کند.  

این اتفاق به ویژه برای آرون رمزدیل، دروازه‌بان ۲۶ ساله قدیس‌ها، واقعه تلخی بود؛ چرا که سومین سقوط او به چمپیونشیپ را رقم زد. در واقع او پیش از این در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱، به ترتیب با بورنموث و شفیلدیونایتد به دسته پایین‌تر سقوط کرده بود. البته این تمام رکورد رمزدیل نیست او در سطوح پایین‌تر، سقوط با چسترفیلد را هم در کارنامه خود دارد.

رمزدیل که در تابستان ۲۰۲۴ در انتقالی دائمی از آرسنال به ساوتهمپتون پیوست، در فصل جاری لیگ برتر ۲۴ بار درون دروازه تیمش ایستاد و در مجموع ۵۷ گل دریافت کرد.

تاکنون در تاریخ لیگ برتر انگلیس هیچ تیمی ۷ هفته مانده ‏به پایان سقوط نکرده بود و به این ترتیب یک رکورد منفی تاریخی ‏مقابل نام ساوتهمپتون ثبت شد. ‏ البته از نظر امتیازی بدترین رکورد تاریخ لیگ برتر متعلق به دربی ‏است که در فصل ۹۸-۲۰۰۷ با ۱۱ امتیاز در کل فصل سقوط کرد. شاید ‏ساوتهمپتون بتواند در هفت هفته باقی مانده ۲ امتیاز بگیرد تا رکورد ‏همچنان دست دربی بماند ولی آنها همچنان تنها تیمی هستند که در ‏تاریخ فوتبال انگلیس هفت هفته مانده به پایان سقوط کرده‌اند. ‏

ساوتهمپتون در حال حاضر تنها با ۱۰ امتیاز در قعر جدول لیگ برتر ‏قرار دارد. ایوان یوریچ، مربی‌ای که در میانه فصل به خدمت گرفته ‏شد تا مانع سقوط ساوتهمپتون شود نتوانست این هدف را محقق ‏کند.  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار