برنامه تلویزیونی «نوسان» با محوریت تحلیل تحولات خاورمیانه از امشب بعد از خبر ۲۰:۳۰ از شبکه دو سیما پخش می‌شود.  

باشگاه خبرنگاران جوان ـ برنامه تلویزیونی «نوسان» با اجرای تخصصی محمد طادی و تهیه‌کنندگی و کارگردانی قاسم عوض‌بیگی از امشب شنبه ۱۶ فروردین‌ماه، طبق روال گذشته بعد از خبر ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.

«نوسان» از زمان آغاز پخش خود، با رویکردی تحلیلی و متفاوت توانسته است جایگاه مهمی در میان مخاطبان پیگیر تحولات منطقه پیدا کند. این برنامه هر شب ۲۰:۳۰ به مدت ۲۰ دقیقه پخش و در برخی مواقع به‌صورت ویژه‌برنامه روانه آنتن می‌شود.

این برنامه به‌عنوان یک مجموعه تصویری و خبری، اخبار مهم و غیرتکراری محور مقاومت و به‌طور خاص جنایات رژیم صهیونیستی را به‌ صورت روزانه ارائه می‌کند.

«نوسان» کاری از گروه اجتماعی، اقتصادی شبکه دو سیما با اجرای تخصصی محمد طادی است که از شنبه تا دوشنبه بعد از خبر ۲۰:۳۰ روی آنتن می‌رود.

منبع: روابط عمومی صدا و سیما

برچسب ها: شبکه دو سیما ، نوسان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۲ ۱۶ فروردين ۱۴۰۴
عنوان برنامه رو که دیدم خوشحال شدم فکر کردم قراره در مورد نابسامانی بازار ارز و طلا برنامه برای مردم پخش کنید