جانشین پلیس راه فراجا ضمن اعلام وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها به رانندگان توصیه کرد که در سفر‌های خود به نکات ایمنی توجه داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ سیاوش محبی با اشاره به آخرین وضعیت جاده‌های کشور اظهار کرد: بارش باران در برخی از محور‌های اصفهان، لرستان، همدان، خوزستان، کرمانشاه، مرکزی، ایلام، چابهار و بوشهر مشاهده می‌شود.

وی ادامه داد: مسیر شمال به جنوب محور کرج-چالوس (حد فاصل هزارچم تا ولی‌آباد)، مسیر شمال به جنوب محور هراز (محدوده‌های کلرد، بایجان، حدفاصل وانا تا گزنک و محدوده‌های رینه و آب‌اسک)، مسیر شمال به جنوب محور فیروزکوه (محدوده‌های پل سفید)، آزادراه رشت-قزوین (حدفاصل سه‌راهی سنگر تا امام‌زاده هاشم و کوگیر علیا تا شیرین‌سو)، آزادراه زنجان- قزوین (محدوده اقبالیه) و آزادراه قزوین- کرج (محدوده خروجی قزوین) ترافیک نیمه سنگین است.

جانشین پلیس راه فراجا اضافه کرد: مسیر جنوب به شمال محور کرج-چالوس و آزادراه تهران-شمال و محور پونل-خلخال مسدود است.

وی توصیه کرد: رانندگان از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند. در صورت نیاز به سفر، از سلامت وسیله نقلیه و تجهیزات ایمنی خود اطمینان حاصل کنند و در مناطق بارانی، احتیاط بیشتری در رانندگی به عمل آورند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار