نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان و استاندار این استان در پیامی مشترک، ضمن تبریک عید سعید فطر و یوم‌الله دوازدهم فروردین، این تقارن را نماد رهایی از بند‌های مادی و شیطانی دانستند و بر ضرورت همدلی و جذب سرمایه برای رونق تولید و پیشرفت پایدار تأکید کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان  ؛ در پیام مشترک آیت الله مصطفی محامی و منصور بیجار آمده است: ماه مبارک رمضان و ضیافت پر از نور الهـی در میعادگاه فطر فرجام یافت تا مومنان و روزه داران پس از یک ماه توفیق تزکیه و تقوا، فطر را با دعای اَللّهُمَّ اَهْلَ الْکبْرِیاءِ وَالْعَظَمَهِ، قنوت کنند و عاقبت تطهیر در چشمه رمضان را به جشن بنشینند.

این پیام می‌افزاید: امسال عید سعید فطر با روز جمهوری اسلامی ایران مقارن و نزدیک شده است. مردم در چنین روزی، حکومت متکی به مبانی اسلامی یعنی جمهوری اسلامی را برگزیدند تا کشور را از بند مادی‌گرایی، استبداد و شیطان بزرگِ استکبار بِرَهانند همان گونه که عید سعید فطر تبلور رهایی از بند‌های شیطانی و اتصال به درگاه ربوبی است.

در این پیام آمده است: امید است همه اقشار جامعه با توشه معنوی ارزشمندی که از ماه مبارک رمضان به ویژه لیالی قدر برگرفته‌اند و با سرلوحه قرار دادن پیام دوازدهم فروردین یعنی ضرورت به میدان آمدن مردم، در سالی که توسط مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شده است با اهتمام، همدلی و وفاق، زمینه تحقق این امر را با جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی برای رونق تولید، ایجاد اشتغال و پیشرفت پایدار در این خطه از میهن اسلامی بیش از پیش فراهم کنند.

اینجانبان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات امت مسلمان به ویژه مردم شریف و نجیب سیستان و بلوچستان در ماه مبارک رمضان، تقارن بهار طبیعت با بهار قرآن و هم‌چنین عید سعید فطر با یوم الله دوازده فروردین را به فال نیک گرفته و امیدواریم روز‌های آتی سرآغازی برای اتحاد و همبستگی بیش‌تر میان همه اقشار جامعه باشد و حلول ماه شوال و فرارسیدن عید سعید فطر و روز جمهوری اسلامی ایران را به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) و همه مسلمانان به ویژه مردم استان تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم.

دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.