آیت الله عبادی گفت: امروز استعمارگران در دنیا رسوا شده‌اند و چهره واقعی آن‌ها بر ملا شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمدعلی سجادی - آیت الله عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند در خطبه‌های نماز عید سعید فطر که در مصلی المهدی (عج) بیرجند برگزار شد گفت: در دنیا روز‌هایی به عنوان عید قرار داده شده است که هیچ مبنایی ندارد، اما عید‌هایی داریم که عید الله است.

او با اشاره به اینکه اقامه نماز عید سعید فطر توفیق و دعوتی است که از جانب خداوند به مومنان عنایت شده است، افزود: دعوتی که خداوند از مومنان به عمل آورده است، ناشی از ایمان مومنین و مبارزه‌ای است که با دشمنان الهی انجام می‌دهند.

آیت الله عبادی بیان کرد: انجام اعمال مختلف در ماه رجب، شعبان و رمضان سبب شده است تا خداوند در اول ماه شوال، از مومنین دعوت کند تا نماز عید فطر را اقامه کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به روز قدس اظهار کرد: مهمترین مسئله در حوزه انسانی و دینی، تبری و دوری جستن از دشمنان و کفار و مشرکین است که در راهپیمایی روز قدس به منصه ظهور رسید.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: قدم‌های مردم در راهپیمایی روز قدس نوعی جهاد است که جزو مقدمات ظهور حضرت ولی عصر (عج) است.

آیت الله عبادی تصریح کرد: استعمارگران امروز چنان رسوا شده‌اند که ماهیت اصلی آن‌ها هویدا شده است و این هنر امام خمینی (ره) بوده است که زمینه پرده برداری از هویت واقعی استعمارگران را فراهم کرده بود.

امام جمعه بیرجند همچنین ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی را روزی بزرگ در تاریخ انقلاب اسلامی برشمرد.

برچسب ها: عید فطر ، امام جمعه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.