مردم انقلابی و بصیر اصفهان در روز جهانی قدس برای  دفاع از ملت مظلوم فلسطین از مسیرهای هفتگانه به سمت  میدان تاریخی امام خمینی (ره)  اصفهان راهپیمایی کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان -  در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان میدان امام (ره) اصفهان  نمادی از حضورحماسی و دشمن شکن مردم نصف جهان در راهپیمایی روز جهانی قدس است؛ مردم انقلابی و همیشه در صحنه اصفهان از ساعات ابتدایی صبح حرکت خود را از مسیر‌های هفت گانه منتهی به میدان امام خمینی (ره) آغاز کرده و نشان دادند همیشه لبیک‌گوی اوامر رهبرشان هستند و دست از آرمان‌های امام برنخواهند داشت.

اهالی نصف جهان به ویژه جوانان و نوجوانان روزه دار علاوه بر پرچم سه رنگ ایران اسلامی، پرچم‌های رنگی با شعار‌های «لبیک یا خامنه‌ای»، «ما ایستاده‌ایم» و «القدس لنا» را در کنار پرچم فلسطین در دست دارند.

آن طور که خبر می رسد راهپیمایی روز جهانی قدس در ۲۰۰ نقطه شامل ۲۹ شهرستان، بخش‌ها و روستاهای استان نیز آغاز شده و پهنه نصف جهان در آستانه ثبت همدلانه ای دیگر در حمایت از مردمان مظلوم فلسطین است.

نیروهای امدادی، خدماتی و انتظامی نیز همه تلاش خود را برای ارائه خدمات و حفظ امنیت راهپیمایی به کار گرفته اند. تردد راهپیمایان از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی تسهیل شده است.

مسوولان و مدیران نهادهای اجرایی، امنیتی و نظامی و شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی اصفهان نیز از مسیرهای مختلف خود را به میدان نقش جهان رسانده اند.

قرار است آیین عبادی سیاسی نماز جمعه نیز پس از مراسم راهپیمایی در میدان امام (ره) برگزار شود.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
 مراسم روز جهانی قدس در اصفهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.