«برای قدس» عنوان برنامه ای است که به مناسبت روز جهانی قدس در ٤ قسمت روی موج رادیو گلستان می رود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیده معصومه مرتضوی- این برنامه به تهیه کنندگی و گویندگی مجتبی طالبی به مدت ٣٠ دقیقه با همراهی اساتید دانشگاه در قالب گفت‌و‌گو با سیدروح الله حسینی کارشناس سیاسی و مسائل منطقه و حسین پایین محلی فعال فرهنگی در جبهه‌ی فرهنگی انقلاب اسلامی پیرامون مسئله فلسطین و روز قدس تقدیم شنوندگان همیشه همراه می‌شود.

 «برای قدس» با بخش‌های مختلفی از جمله همراه با بازخوانی آراء و اندیشه‌های امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) پیرامون مسئله فلسطین مبتنی بر کتاب «فلسطین از دیدگاه اسلام»، بسته‌های صوتی و ... هم صدا با دیگر مسلمانان جهان فریاد انزجار از رژیم غاصب را در حمایت از مردم فلسطین و غزه روی موج رادیو می‌برد.

این برنامه با گویندگی فاطمه شاه حسینی، مدیر تولید حمید کاویانی، صدابرداری جلال حسین زاده از چهارشنبه ۶ فروردین ١٤٠٤ به مدت ٤ روز از ساعت ۱۶:۳۰ روی آنتن می‌رود.

برچسب ها: روز قدس ، ویژه برنامه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.