باشگاه استقلال تهران در تلاش است تا در پایان فصل ۲ بازیکن سابق خود را به این تیم بازگرداند.

باشگاه خبرنگاران جوان - باشگاه استقلال قصد دارد پس از تعطیلات لیگ وارد مذاکره با دو بازیکن لژیونر شود تا ترکیب خود را در ادامه فصل تقویت کند. این دو بازیکن که سابقه حضور در استقلال را دارند، گزینه‌های موردنظر کادرفنی برای افزایش قدرت تیم در پست‌های کلیدی محسوب می‌شوند.

مدیریت استقلال با بررسی شرایط این دو بازیکن، تلاش دارد تا در صورت توافق نهایی، زمینه بازگشت آن‌ها را فراهم کند. مذاکرات رسمی پس از پایان تعطیلات آغاز خواهد شد و در صورت رسیدن به توافق، آبی‌پوشان می‌توانند از حضور این دو لژیونر بهره‌مند شوند. باید دید که مذاکرات استقلال با این دو بازیکن به چه نتیجه‌ای خواهد رسید و آیا آن‌ها بار دیگر پیراهن این تیم را بر تن خواهند کرد یا خیر.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
حشمت الملوک خورشیدی
۰۹:۱۰ ۰۴ فروردين ۱۴۰۴
صیاد منش ، محبی و قائدی بیان،،،، جمعه و کوجو و امیرعلی صادقی و رامین رضائیان و ... برن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۸ ۰۳ فروردين ۱۴۰۴
محبی و قایدی که فصل قبل فراری دادنشون با قوانین چرت فدراسیون رنگی و میلی تا ملی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۵ ۰۳ فروردين ۱۴۰۴
صیادمنش و قاعدی؟ با این سن باید احمق باشن که برگردن لیگ ایران. استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور فولاد گل‌گهر بجای اینکه بازیکن جوون صادر کنن و بازیکن پیر برگردونن، افتادن به خط سوزوندن استعدادهای ملی
آخرین اخبار