فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: نیروی دریایی برنامه‌های بسیاری طی سال جدید در دستور کار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان - شامگاه پنجشنبه با حضور امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش، «هادی حق شناس» استاندار گیلان، هیئت رئیسه، کارکنان و خانواده‌های آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) رشت محفل نورانی انس با قرآن کریم در مسجد شهید بهشتی این مرکز با قرائت قاریان بین‌المللی برگزار شد.

در این مراسم امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش با تبریک سال نو، فرارسیدن ایام شهادت امیرالمؤمنان (ع) را تسلیت گفت و اظهار کرد: در فضیلت ماه رمضان و به خصوص شب‌های قدر باید گفت این ماه، تمرین عبادت و اطاعت از درگاه خداوند است، در این ماه شایسته است علاوه بر خود برای سربلندی مظلومان جهان دعا کنیم.

وی افزود: به حول قوه الهی عذاب سخت برای ستمگران در رأس آن رژیم کودک کش صهیونیستی و آمریکای تروریست همچون فرعونیان گرفتار در دریا نزدیک است.

امیر ایرانی با اشاره به توانمندی‌های داخلی افزود: ما منتظر شکست دشمنان هستیم چرا که آنها خیلی بزدل هستند لذا نیروی دریایی سال گذشته بسیار پر کار در انجام مأموریت‌های بین‌المللی بود و همچنین در سال جدید با اقتدار برنامه‌های رو به جلوی زیادی نیز در دست اجرا داریم.

لزوم توسعه مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) رشت

در ادامه هادی حق شناس استاندار گیلان ضمن تبریک سال نو ایام شهادت امام علی (ع) را تسلیت گفت و طی سخنانی از خدمات نیروی دریایی در استان گیلان تشکر و اظهار کرد: نیروی دریایی در گیلان مخصوصاً رشت و انزلی بسیار خوشنام است و مردم این نیرو را دوست دارند.

وی افزود: هم اکنون بیش از ۸۰ کشتی در دریای خزر با پرچم برافراشته ایران مشغول کار هستند و این نشان از سهم ایران در این دریا دارد از راه اندازی مرکز تعمیری هفتم آذر قدردانی می‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه این مرکز را باید توسعه داده و صنعتی تر کنیم، ادامه داد: از کمک نیروی دریایی در سیل اخیر و سرعت عمل آنها سپاسگزارم.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.