باهدف توسعه زیرساخت‌خودرو‌های برقی از سه محصول فناورانه در حوزه شارژ خودرو‌های برقی در یک شرکت دانش بنیان در البرز رونمایی شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویا نادری - مدیر عامل گروه صنعتی مپنادر آیین رونمایی از این محصولات فن آورانه  گفت : این محصولات فناورانه شامل شارژر ۳۰ کیلووات دیواری ، شارژر قابل حمل ۳۰ کیلووات و شارژر سریع سیار ،۱۲۰ کیلووات هستند

محمد اولیا با بیان اینکه این دستاورد گامی بلند در جهت تسهیل استفاده از این وسایل نقلیه پاک برداشته می شود گفت با طراحی وساخت این دستگاه ها نگرانی‌های مربوط به کمبود شارژ و دسترسی به شارژ سریع را برای کاربران خودروهای برقی به طور چشمگیری کاهش می‌دهند.

محمدحسین رفان مدیرعامل شرکت دانش بنیان نیز با بیان اینکه شارژر ۳۰ کیلووات دیواری قابلیت نصب در فضاهای عمومی مانند پارکینگ‌ها، مراکز خرید و ایستگاه‌های شارژ را دارد افزود این شارژربا پشتیبانی از استانداردهای CCS2  و GB/T، امکان شارژ سریع انواع خودروهای برقی اروپایی و چینی را فراهم می‌کند و با نصب این شارژرها، توسعه ایستگاه‌های شارژ شهری تسریع شده و دسترسی به شارژ برای کاربران خودروهای برقی آسان‌تر می‌شود.

وی به شارژر DC پرتابل یا قابل حمل ۳۰  کیلووات نیز اشاره کرد وگفت این شارژر با قابلیت حمل آسان، راهکاری انعطاف‌پذیر برای فضاهایی مانند محیط‌های کارگاهی، نمایشگاه‌ها، مراکز تعمیراتی و نمایندگی‌ها است و استاندارد حفاظتی IP54، عملکرد بهینه در محیط‌های سرپوشیده و باز را تضمین می‌کند همچنین با پشتیبانی از CCS2  و GB/T، این محصول را به ابزاری کاربردی برای متخصصان حوزه خودروهای برقی تبدیل کرده است.

وی با اشاره به اینکه شارژر موبایل یا سیار سریع و پرقدرت با توان ۱۲۰ کیلووات، امکان شارژ هم‌زمان دو وسیله نقلیه را فراهم می‌کندافزود: این شارژر با پشتیبانی از پروتکل‌های CCS2، GB/T و CHAdeMO، سازگاری با انواع خودروهای برقی را تضمین می‌کند وباتری ۱۳۵ کیلووات‌ساعتی، این دستگاه را از وابستگی به شبکه برق بی‌نیاز کرده و قابلیت شارژ مجدد از طریق AC  و DC، انعطاف‌پذیری آن را افزایش می‌دهد. 

به گفته وی همچنین این شارژر راهکاری ایده‌آل برای امداد خودروهای برقی در جاده‌ها و مکان‌های دور از دسترس است.

از دیگر ویژی های این محصولات فناورانه می توان به استانداردهای محافظتی بالا و امکانات نرم‌افزاری برای مدیریت شارژ که با هدف رفع نگرانی‌های مربوط به کمبود شارژ، افزایش دسترسی به شارژ سریع و تسهیل استفاده از خودروهای برقی طراحی شده‌اند، اشاره کرد.

قیمت این محصولات ۵۰ درصد کمتر از نمونه خارجی است با دستیابی به دانش ساخت این دستگاه ها ، ایران به جمع ۹ کشور دارنده این فناوری پیوست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.