کارشناس داوری فوتبال کشورمان گفت: داور ازبکستانی دیدار استقلال ایران و النصر عربستان در نیمه نخست قضاوت خوبی داشت و اعلام پنالتی و اخرام مهران احمدی درست بود.

باشگاه خبرنگاران جوان - نوید مظفری کارشناس داوری فوتبال کشورمان دوشنبه شب در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی ایرنا با اشاره به قضاوت ایلگیز تانتاشف داور ازبکستانی بازی استقلال ایران و النصر عربستان، اظهار داشت: این داور در نیمه اول قضاوت بسیار خوبی را انجام داد.

وی افزود: زبیر نیک. نفس بر روی بازیکن النصر عربستان خطای واضح و آشکاری را انجام داد و داور که در سه متری صحنه قرار داشت به درستی نقطه پنالتی را نشان داد.

کارشناس داوری فوتبال ایران خاطرنشان کرد: آن چیزی که برای من سوال است، این است که چرا بازیکنان ما پس از اینکه چنین خطای آشکاری انجام می‌دهند اعتراض می‌کنند و از داور می‌خواهند برای بازبینی صحنه به سراغ کمک داور ویدیویی برود! این رفتار در فوتبال حرفه‌ای درست نیست.

مظفری درباره اخراج مهران احمدی گفت: این بازیکن در دقیقه ۱۷ مسابقه به خاطر خطایی که انجام داده بود کارت زرد اول را دریافت کرده بود و در دقیقه ۱+۴۵ برخوردی با نواف بوشل داشت که بازیکن النصر عربستان به علت برخورد دست احمدی روی زمین افتاد، کمک داور ویدیویی بر این باور بود او خطای شدیدی را انجام داده و مستحق دریافت کارت قرمز است و اقدام به بازبینی صحنه کرد، اما چون خطای این بازیکن شدت لازم را نداشت کارت زرد دوم را به درستی گرفت و اخراج شد.

نیمه نخست دیدار استقلال ایران و النصر عربستان در دور برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا با شکست دو بر صفر آبی‌پوشان به پایان رسید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار