مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی گفت: ۸۰ پرواز فوق‌العاده، ویژه ایام نوروز در فرودگاه مشهد فعال می‌شود تا مسافران نوروزی بدون مشکل در این مسیر جابه‌جا شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمود امانی بنی مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی گفت: فعالیت این پروازها از ۲۵ اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: این پروازها برای مسیرهای پرتردد از جمله تهران، رشت، نجف، دبی، کیش، ارومیه، کرمانشاه، اهواز، شیراز و اصفهان پیش بینی شده است.

مدیرکل فرودگاه های خراسان رضوی افزود: با توجه به فرارسیدن ایام نوروز ۱۴۰۴، این فرودگاه آمادگی کامل برای خدمت رسانی به مسافران نوروزی دارد و نمادهای نوروزی نیز در سالن های فرودگاه نصب شده است.

امانی بنی ادامه داد: همچنین برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری و سرودهای ویژه استقبال از زائران، تئاتر نمایشی و ویژه‌برنامه‌هایی نیز برای کودکان پیش بینی شده است.

منبع: روابط عمومی  فرودگاه‌های خراسان رضوی

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.