ستاره جدید دالاس در صحبت‌هایی هواداران تیم جدیدش را در NBA به وجد آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان - انتقال بزرگ آنتونی دیویس و لوکا دانچیچ میان تیم‌های لیکرز و دالاس، یکی از مهم‌ترین اتفاقات دنیای بسکتبال در چند ماه اخیر بوده است. دیویس در ۴۲ بازی این فصل با لیکرز میانگین ۲۵.۷ امتیاز، ۱۱.۹ ریباند و ۳.۴ پاس منجر به گل در هر بازی را به ثبت رسانده است و امسال نیز به دهمین بازی آل‌استار خود دعوت شد ولی به دلیل مصدومیت در این دیدار نتوانست شرکت کند. در واقع آنتونی دیویس و یانیس آنتتوکومپو دو غایب بزرگ آل‌استار ۲۰۲۵ بودند.

دیویس پیش از خروج از بازی در جریان پیروزی ۱۱۶ بر ۱۰۵ مقابل هیوستون راکتس عملکرد درخشانی داشت و با ۲۶ امتیاز، ۱۶ ریباند و هفت پاس گل در ۳۱ دقیقه تأثیرگذار ظاهر شد. دیویس چند هفته دور از میادین خواهد بود و شاید مدت زمان نبودنش طولانی‌تر هم شود.

با این حال دیویس شروع خوبی در تیم جدیدش نداشت و در اولین بازی دچار کشیدگی ران پای چپ شد. او در صحبت‌هایی درباره حضورش در دالاس و پرکردن جای خالی دانچیچ، ستاره اسلوونیایی، گفت: من یکی از ۷۵ بازیکن برتر تاریخ هستم. هواداران دالاس دانچیچ را از دست دادند، اما من دارند. فقط می‌خواهم هواداران در دالاس بدانند که من هنوز اینجا هستم. می‌دانم که هواداران یک سوپراستار بزرگ را از دست دادند. لوکا دانچیچ بازیکن بزرگی است، اما هواداران یک سوپراستار مثل من را در تیم‌شان دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار